Ny hovedtrener på plass

Kenneth Dokken (45) er klar for Odd!

Annonse:

Tirsdag kveld kan vi offentliggjøre at vår nye hovedtrener er Kenneth Dokken, og at han har signert en treårsavtale med Odd. Den siste tiden har han vært assistenttreneren til AGF Aarhus, men flytter nå hjem til Skien for å ta over Telemarks stolthet. 

Dokken er ingen ukjent mann for Odd, for i perioden 2008-2009 var han spiller i klubben og fikk totalt 57 kamper. Som trener husker de fleste at han i mange år var hovedtrener for Notodden, og i perioden hans der klarte han å rykke opp til OBOS-ligaen. Etter Notodden-årene ble Dokken hentet til Vålerenga som assistenttrener, og etter flere år sammen med Fagermo i hovedstaden, pakket han sammen sakene sine og flyttet til Danmark. I den danske klubben AGF Aarhus har han jobbet sammen med flere tidligere kjenninger fra norsk fotball. Sportssjef er Stig Inge Bjørnebye, mens David Nielsen og Uwe Rösler har vært hovedtrenere.

Dokken er selv strålende fornøyd med å bli Odds nye hovedtrener.
"Det er en fantastisk følelse! Nå gleder jeg meg skikkelig til å komme i gang for fullt. Odd er noe spesielt for meg, og jeg ser virkelig frem til å komme tilbake til Skagerak Arena. Fotballen jeg håper publikum vil få se i 2024 er at vi er fremoverrettet - både med og uten ball. Vi skal være et lag som spiller for hverandre og utvikler seg til å bli noe som fyller Skagerak Arena.", forteller vår nye hovedtrener.

Styreleder Bernt Ove Søvik skryter av klubbens prosess, og er fornøyd med at førstevalget valgte å takke ja.

"Det er en svært grundig prosess som ligger bak valget av Kenneth Dokken som Odds nye hovedtrener. Arbeidsgruppa - som har bestått av Knut Helge Hagen, Erik Holtan, Morten Rønningen og Einar Håndlykken - har de siste ukene lagt ned et betydelig arbeid. 40 aktuelle kandidater har blitt vurdert i prosessen. Kandidatene som kom til finaleheatet, har vært inne til flere samtaler. Kenneth var klubbens førstevalg – og vi er svært glade for at han har takket ja til å bli vår nye hovedtrener. Vi vil også takke AGF for en ryddig prosess. Vi ønsker Kenneth hjertelig velkommen til Odd!", avslutter en fornøyd Søvik.

Dokken er på treningsleir med AGF Aarhus på Marbella, så hverken klubben eller Kenneth Dokken vil uttale seg noe mer utover dette per nå. Vi kaller inn til pressekonferanse når Dokken er i Skien.

Annonse fra Eliteserien: