Ny keepertrener på plass

Vi kan nå bekrefte at Terje Abrahamsen(48) blir Odd sin nye keepertrener.

Annonse:

Terje Abrahamsen har nå takket ja til å bli Odd sin nye keepertrener ut 2020 sesongen. 

-Jeg er utrolig glad for at jeg har fått muligheten til denne jobben. Her kan jeg trene noen av de beste keeperne vi har i landet. Jeg håper vi kommer til å få et bra samarbeidsklima her og jeg gleder meg veldig til å utvikle meg som keepertrener. Her er det så gode keepere, så man må virkelig henge med i stroppene og utvikle seg selv hele tiden. En positiv ting er at jeg kjenner en del av gutta fra før, så det blir ikke så vanskelig å komme inn i garderoben her, sier en svært fornøyd Abrahamsen.

Jan Frode Nornes kan fortelle at det var svært viktig å få på plass en keepertrener.
- Det er like viktig med en keepertrener som det er med vi som trener utespillerne. Så at Terje kunne komme inn på så kort varsel, er vi takknemlig for. Abrahamsen er heller ikke en ukjent mann i miljøet her, da han har vært keeper og keepertrener i en lang periode og jobbet tett med Einar Rossbach og Tore Kaspersen. Det er svært positivt at han kjenner til klubbes filosofi. I tillegg er Terje en fantastisk flott gutt som er dedikert og har høy arbeidsmoral, sier Nornes.  

Sportsjef Tore Andersen kan på klubbens vegne fortelle at Odd er svært glade for at Terje kunne komme inn så raskt. Det er svært viktig med en keepertrener i klubben. Abrahamsen har også en brei og god bakgrunn der han vil bringe inn nye ideer til trenerteamet. Vi vil nå bruke tiden fremover på og snakke sammen om en fortsettelse også etter sesongen 2020. 

Klubben vil takke for god samarbeidsvilje av arbeidsgiverne til Terje Abrahamsen TTG, NFF Telemark og Pors som, han har hatt ulike roller hos.  

Annonse fra Eliteserien: