Ny mann på plass i Odd!

Erik Waage(38) er vår nye G14-trener.

Annonse:

Porsgrunnsmannen Erik Waage er ny fotballtrener i klubben. Han går inn som hovedtrener for G14. Sondre Norheim, som har vært trener for G14 de siste årene, blir nå ny hovedtrener for G16.

Erik er kjent for mange i Telemarksfotballen etter en karriere i klubber som Pors, Urædd, Tollnes og Herkules som spiller. Han har de siste åtte årene bodd i Oslo og jobbet i Heming Fotball. Der har han hatt ansvaret for alt fra 7-årslaget til klubbens A-lag. Han har i tillegg vært leder for akademiet til klubben. I tillegg til jobben i Heming har han vært både sone- og kretstrener for NFF Oslo siden 2016.

I Odd vil Erik få hovedansvaret for G14. Dette er en stilling på 100%. Erik vil også være trener for G14-kretslaget (NFF Telemark) og fotballtrener ved Telemark Toppidrett Ungdomsskole. Erik selv ser frem til å bidra i kjente omgivelser igjen.

-Da Odd kom med et tilbud om jobb, så var det ingen tvil om at dette var noe jeg ønsket. Å få lov til å jobbe i en toppklubb ser jeg på som en fin mulighet til å utvikle meg som både trener og leder. Dette er et utrolig godt utviklingsmiljø, og det er spennende å være en del av toppfotballen. Jeg gleder meg til å komme hjem igjen og kunne bidra i Telemarksfotballen.

Utviklingsleder i Odd, Morten Rønningen, er strålende fornøyd med å ha Erik på plass.

-Vi er veldig fornøyde med å ha Erik på plass hos oss. Han er en person vi kjenner godt til fra før og har fulgt med over tid. Jeg er helt sikker på at Erik kommer til å gjøre en kjempejobb for Odd.

Erik startet i sin rolle 1. desember 2020. Han holder til i utviklingsavdelingen sine lokaler på Dominos-tribunen.

Annonse fra Eliteserien: