Ny Oddcast-episode ute nå

Assistenttrener Martin Reier har tatt turen til studio.

Annonse:

I denne episoden snakker assistenttrener Martin Reier om klubbens utvikling og de forskjellige treningsmetodene som er brukt under ulike trenere som Dag Eilev Fagermo, Jan Frode Nornes, Paco og Kenneth Dokken. Han reflekterer over betydningen av kontinuitet og tilpasning i treningsoppleggene, og hvordan klubbens spillere har tilpasset seg ulike strategier.

Martin deler også sin personlige reise som trener, inkludert hans erfaringer fra studier i Portugal og møter med topptrenere som Jose Mourinho. Han diskuterer betydningen av individuell oppfølging og taktisk tilpasning, samt utfordringene med skader og spillerrotasjon.

I samtalen nevnes også de utfordrende hjemmebaneresultatene og hvordan klubben jobber med å forbedre prestasjonene både offensivt og defensivt. Martin beskriver hvordan klubben håndterer taktiske endringer og tilpasser seg ulike motstandere, samt viktigheten av å holde på ballen og skape flere sjanser.

Til slutt reflekterer Martin over sine personlige egenskaper som trener og sitt forhold til spillere og kolleger, og deler noen personlige historier og anekdoter fra sin tid i fotballen. Episoden avsluttes med en optimistisk utsikt mot fremtiden og håp om en sterk avslutning på sesongen.

Lytt til Oddcast der du hører podcast.

Apple: Lytt til episoden her.

Spotify: Lytt til episoden her.

Oppsummeringen er laget av AI-verktøyet ChatGPT og kvalitetssikret av Odds medieavdeling
Annonse fra Eliteserien: