Philipp Zulechner

Ny spiller klar for Odd

Østerrikske Philipp Zulechner (32) har signert en avtale ut 2022.

Annonse:

I kampen mot Jerv måtte Adama Diomande forlate banen med skade. Etter undersøkelse av klubbens medisinske apparat viser det seg nå at Dio blir lenger ute enn vi først hadde håp om. Han har pådratt seg en muskelskade i nedre del av leggen og vil trolig ikke være tilbake før om tidligst 8 uker.

På den bakgrunn har klubben jaktet en ny angrepsspiller. I dag kan vi presentere østerrikske Phillipp Zulechner som ny Odd-spiller. 32-årige Zulechner har sist vært i klubben Hallescher FC, hvor kontrakten hans utløp 1. juli. Østerrikeren har tidligere spilt i en rekke klubber, blant annet Freiburg i den tyske Bundesligaen, samt Young Boys, Sturm Graz og Austria Wien. Han har aldersbestemte landskamper, og én A-landskamp for Østerrike. 

Zulechner har ankommet treningsleiren i Danmark, og blir trolig spilleklar allerede mot Sandefjord førstkommende lørdag. Sportssjef Morten Rønningen er veldig fornøyd med signeringen.
"Vi er veldig fornøyd med denne løsningen. Philipp er en spiller med erfaring, og vi har stor tro på at han skal levere godt for oss i siste del av sesongen.» 

"Paco" er strålende fornøyd med å signere Zulechner. "Etter at Adama Diomande ble skadet mot Jerv på søndag, har vi ønsket oss en erstatter med samme profil som «Dio». Det betyr at vi har lett etter en erfaren spiss som er en konstant trussel mot bakrom og inne i boksen. Vi har videre vært opptatt av å finne en spiss kan bidra i måten vi både spiller og presser på, og som også er en berikelse i gjengen og i garderoben. Philipp er en slik spiller og person. Etter å ha hatt sine ungdomsår i Red Bull-systemet i Salzburg, har han siden 2010 hatt en sterk karriere i både Østerrike, Sveits og nå sist i Tyskland. Nå fortsetter den karrieren hos oss i Odd. Vi er veldig glade for at Philipp valgte å komme til oss og er klar for å bidra til å bygge laget vårt og gruppa vår enda sterkere utover denne høsten", forteller hovedtreneren.

Vi ønsker Philipp velkommen til Odd!

Annonse fra Eliteserien: