Odd 2 herjet med Mjølner

Odd 2 utklasset Mjølner på Skagerak Arena. 5-2 stod det på resultattavla da kampen var ferdig.

ODD 2 startet slik: Egil Selvik, Kevin Johnsen, Eirik Asante, Bjørn Mæland, Marius Larsen, Markus Kaasa, Andre Södlund, Joshua Kitolano, Bilal Njie, Tobias Lauritsen, Filip Delaveris

Mandag ettermiddag var det duket for et oppgjør i PostNord-ligaen avdeling 2. Odd 2 tok imot Mjølner på Skagerak Arena, i det som på papiret var en veldig jevn kamp. I forkant av oppgjøret kunne Odd skilte med ett lite poeng mer enn hva gjestene ifra Narvik kunne.

Det ble en hektisk start for Mjølner-keeper, Daniel Ravneng. Etter de første minuttene av kampen var unnagjort hadde Odd fått hjørnespark på hjørnespark. Ravneng sin 16-meterboks var med andre ord fylt med spillere. Etter snaue 10 minutter kunne Odd imidlertid juble for scoring. Andre Södlund stod for det presise hjørnesparket, og i boksen dukket noe uventende høyrebacken, Kevin Johnsen, opp. Johnsen kunne alene stige til værs og sørget for at Odd 2 kunne gå opp i ledelsen.

3 for 1
Det var noe bemerkelsesverdig med midtbanetrioen til Mjølner denne mandagen. Av de tre på midtbanen hadde alle fornavnet, Mathias. Omlag 10 minutter etter Odds scoring, kunne et stk. Mathias juble for scoring. Mathias Abelsen satte 1-1 etter at Elias Skogvoll stod for det glitrende forarbeidet.

Etter snaue 25 minutter kom kampens tredje scoring. Odd vartet opp med herlige kombinasjoner på bortelagets halvdel. Til slutt var det venstrebacken, Marius Larsen, som pisket ballen i boksen. På bakerste stolpe dukket Tobias Lauritsen opp og headet ballen, dog ikke i mål. Lauritsen tok nemlig på seg hovmesterfrakken og serverte Joshua Kitolano, som hadde en enkel oppgave med å heade ballen inn i åpent mål.

Filip Delaveris sørget for at Odd tok enda et steg nærmere seier, da han satte inn 3-1-scoringen like før pause. I pausen ble Joshua Kitolano byttet ut, grunnet spillerlogistikk. Kitolano spilte litt over én omgang i Kristiansund i går, da han ble byttet innpå for en skadet Fredrik Oldrup Jensen. Markus Sjøstrøm ble byttet inn for Kitolano, og gjorde seg på ingen måte bort.

Det var en relativt jevnspilt 2.omgang, men det var en vesentlig forskjell; effektiviteten. Odd var mer effektive. Filip Delaveris, mannen som satte Odds tredje, stod også for Odds fjerde. Andre Södlund scoret odds femte, før Mjølner fikk et trøstemål helt på tampen av kampen, som også fastsatte sluttresultatet, 5-2.

Annonse fra Eliteserien: