Odd Awards 2020

Fredag 17. januar ble historiens første Odd Awards avholdt på Skagerak Arena. 230 feststemte gjester fra Odd-familien deltok.

For første gang arrangerte vi Odd Awards, og oppsummeringen etterpå er at dette ble et vellykket arrangement som vi vil fortsette med i årene fremover. Representanter fra hele Odd-familien deltok; Spillere, trenere, styret, supportere, tillitsvalgte, frivillige og ansatte. 

Det ble delt ut 6 priser i følgende kategorier:

1. Årets mål: Birk Risa sin 1-1-scoring mot Vålerenga. Her var det flere nominerte, men det var Birk sitt mål som trakk det lengste strået og ble kåret til årets mål. Se film av de nominerte her.


2. Årets sponsor: Vår trofaste Odd-partner "Kontorpartner Vestfold-Telemark" fikk prisen for sitt engasjement og sitt bidrag i nettverket.

Kjersti Stordalen delte ut prisen til årets sponsor.
Kjersti Stordalen delte ut prisen til årets sponsor.

3. Frivillighetsprisen gikk til Vilho Karvonen, som gjennom en årrekke har stilt opp som frivillig på Odds kamper. Han er ikke bare deltakende på eliteseriekampene, men stiller også opp på kamper i 2. divisjon og 4. divisjon.
 

Stolt Karvonen mottok prisen for årets frivillige.
Stolt Karvonen mottok prisen for årets frivillige.

4. Årets supporterpris gikk til Alexander Almvik, også kjent som "slakter`n". Alexander utmerker seg med sitt engasjement for Oddrane supporterklubb og for Odds Ballklubb. 
 

Alexander Almvik mottar her prisen for årets supporter.
Alexander Almvik mottar her prisen for årets supporter.

5. Årets Odder ble Jan Frode Nornes, som forøvrig også var kveldens toastmaster. Også i rollen som toastmaster beviser Jan Frode at han er "klasse". Han loste oss gjennom kvelden på en fremragende måte, og viste kvaliteter som ligger langt utenfor fotballarenaen.
 

Årets odder og vår eminente toastmaster, Jan Frode Nornes.
Årets odder og vår eminente toastmaster, Jan Frode Nornes.

 

6. Årets hederspris gikk til Jone Samuelsen. ingen kunne vel fortjent denne prisen bedre enn Jone. Etter 10 sesonger i Odd legger han nå opp som profesjonell fotballspiller. Hvilken reise har ikke dette vært med Jone på laget. Selvsagt ble vi minnet om alle hans bragder og høydepunkter, som scoringen mot Dortmund, verdensrekorden i scoring på hodet, duracell-Jone og hans mange kamper alle disse årene. Likevel er det Jone som hedersmann, hans brennende engasjement både på og utenfor banen som gjør at han så virkelig fortjener denne prisen. 


Vi takker for en fin fest, og alle positive innslag fra kveldens gjester og prisvinnere. 

Annonse fra Eliteserien: