ODD-DOMINANSEN FORTSETTER

Odd 2 slo Fram 3-0 på Skagerak Arena. På de 2 første kampene i årets PostNord-liga har Odd svimlende 8-0 i målforskjell!

Annonse:

ODD 2 startet slik: Egil Selvik, Kevin Johnsen, Odin Bjørtuft, Bjørn Mæland, Vahid Amarkhel, Jone Samuelsen, Eivind Willumsen, Andre Södlund, Marius Larsen, Tobias Lauritsen, Filip Delaveris

Onsdag var det duket for Odd 2 og 2.runde av PostNord-ligaen 2019. Etter en strålende kamp borte mot Bærum forrige uke, der sluttresultat endte på svimlende 0-5 favør Odd, ventet Fram på Skagerak Arena. De innledende minuttene var preget av møysommelig bearbeiding og bedagelig tempo, men etter 12 minutter fikk pipa en annen lyd.

Fram-kaptein, Sindre Lie, fikk en uventet ball og bortelaget knotet i eget forsvar, da var årvåkne Marius Larsen på saken. Larsen enset en mulighet og gikk aggressivt til verks. Kantspilleren fikk godt betalt for det hissige presset og vant ballen høyt i banen. Larsen tok med seg ballen ned mot dødlinja, før han fant Tobias Lauritsen, som enkelt kunne bredside ballen i Fram-målet. Dermed var 1-0 et faktum.

Lekker Södlund-scoring
Drøye 10 minutter senere kunne vi nesten få en kopi av 1-0-scoringen. Igjen var Larsen våken i presset og snappet ballen høyt i banen. Denne gangen valgte unggutten å forsøke seg på skudd. Skuddet gikk like utenfor. Filip Delaveris viste frem lovende takter og overbeviste de oppmøtte om at han har en imponerende nærteknikk. Publikum fikk også se en toneangivende Jone Samuelsen. Rett før pause spilte Delaveris ballen ut til Andre Södlund. Sistnevnte finter seg til en god skuddmulighet, og tar så til de grader vare på muligheten. 2-0 etter en lekker avslutning av Andre Södlund!

Gjestende fra Larvik ble nøytralisert av Odd i første omgang. De maktet ikke skape mye, sett bort i fra Henrik Byklum sin avslutning, som Selvik hadde forholdsvis god kontroll på. Mame Ndiaye forsøkte å skape trøbbel for Odds forsvarsspillere både i 1.- og 2.omgang, men uten nevneverdig hell. Odd fortsatte å male på og 3-0 var et faktum etter at Kevin Johnsen serverte en god ball til Lauritsen, som stupheadet ballen mot mål. En vanvittig redning av Kenneth Nielsen hindret Lauritsen scoring, men på returen lusket Delaveris, som hadde en enkel jobb med å pirke inn 3-0 til hjemmelaget.

Det ble ingen flere scoringer på Skagerak Arena. Dermed endte årets andre Odd 2-kamp med nok en «smultring», og aller viktigst; nok en seier. 3-0 i denne kampen. 8-0 totalt. Det er morsomt å holde med Odd for tiden, og dette laget har vist ekstremt lovende takter i de to kampene. Neste kamp spilles førstkommende lørdag. Da går turen til Asker.