Odd Hummel Elitecup 2021

Hvert år arrangerer vi Odd Hummel Elitecup på Skagerak Arena og nærliggende baner. Flere hundre unge håpefulle fra store deler av landet har i høst vist mye spilleglede i Skien.

Annonse:

Odd Hummel Elitecup er en turnering hvor gode lag fra hele landet blir invitert til å spille mot jevnbyrdige motstandere og få gode referanser. Turneringen gjennomføres hvert år for aldersklassene G13, G14, G15 og G16. 

Helgen 29. - 31. oktober gikk årets første turnering av stabelen, og det var aldersklassene G13 og G15 som denne helgen fikk testet seg. I G13-klassen var det til slutt Gjelleråsen og Skeid som møttes i finalen. Etter en svært jevn kamp endte det til slutt med 1-0-serier til Gjelleråsen. I bronsefinalen var det en svært målrik kamp som til slutt endte 6-4 til Bryne over Ullern. 
I G15-klassen kom Borg helt til finalen, og vant komfortabelt 4-1 over Bærum. En sterk prestasjon og artig for Telemarksfotballen! I bronsefinalen slo Skeid HSV Fotball 2-1. 

Turneringen for G14 og G16 er nettopp ferdigspilt etter gjennomføring 12. - 14. november. Finalelagene i G14-klassen var Nordstrand og Viking. Etter en jevn og spennende finale endte det til slutt med straffekonkurranse, hvor Viking vant 4-2. 
I G16-klassen gikk Odd helt til finalen. Der møtte de Hinna Fotball, og etter en svært jevn kamp endte det 2-2 etter ordinær tid. En utrolig spennende straffekonkurranse endte til slutt 11-10 til Odd - som da vant hele turneringen på hjemmebane!

 

Til slutt ønsker vi å takke alle som bidrar til at vi kan gjennomføre disse Elitecupene. TTU, TTG, Skien Voksenopplæring og KIE stiller sine klasserom til disposisjon. Mesterbakeren leverer brød til sultne fotballspillere og Bama bidrar med frukt gjennom helgen. I tillegg leverer Villa Mat meget god mat gjennom hele helgen. En stor velvillighet blant samarbeidsklubbene Fossum, Gjerpen, Storm, Skidar og Borg må også nevnes. Å gjennomføre en turnering av denne skalaen krever også gode anlegg, og alle disse klubbene bidrar på en svært god måte. Til slutt fortjener også foreldrene som setter av hele helgen sin og jobber timesvis med dugnad en stor takk. Det ville ikke blitt noen turnering uten hyggelige og behjelpelige voksne tilstede! 

Annonse fra Eliteserien: