Odd tar Grep

Det å vaske alle stolene på Skagerak Arena er en tidkrevende jobb. Nå stiller Grep opp for å hjelpe Odd til å bli ferdig før arenaen fylles opp av tilskuere under semifinalen 31.oktober kl. 20.00.

Når vi nå setter igang å vaske alle setene på Skagrak Arena er hjelpen vi får fra Grep helt uunnværlig. Reidar Midtgaard som er driftssjef i Odd, er svært glad for den jobben Grep gjør.

Midtgaard er takknemlig for den hjelpen Odd får fra Grep
Midtgaard er takknemlig for den hjelpen Odd får fra Grep

-Driftavdelingen i Odd er ikke den største, så vi er helt avhengig av hjelp når vi setter igang med en så stor jobb som å vaske alle setene på arenaen. Det at vi har folk fra Grep som ønsker å stille opp for å gjøre en jobb sammen med oss er helt fantastisk. Vi hadde nok ikke blitt ferdig til seminfinalen om ikke Grep hadde kommet på banen. forteller Reidar Midgaard. 

Grep er en arbeidsinkluderingsbedrift som er eid av de fire grenlandskommunene Skien, Porsgrunn, Bamble og Siljan, og er en av Norges største aktører innen sitt felt. Grep tilbyr muligheter for mennesker på vei mot, eller tilbake til arbeid, og et bredt spekter av varer og tjenester fra egen produksjon.

-Nå gleder vi oss til fest, avslutter Midtgaard

Bli med på festen, kjøp billett til semifinalen HER

Annonse fra Eliteserien: