Odd til cupfinale!

Ja du leste riktig, sesongen er ikke helt over for alle lagene i Odd-familien. Odd satser videre på eSport og har et lag i FIFA-modusen Pro Clubs. Pro Clubs er en modus der du styrer din egen spiller i en posisjon på laget og stiller til kamp 11 mot 11.

Odd Pro Clubs har meldt inn lag hos www.virtualprogaming.com som driver med organiserte Pro Clubs-ligaspill 

Sesongen nærmer seg siste uke og Odd Pro Clubs ligger godt an til opprykk til League One allerede i sin første sesong. I cupen har det også gått bra, klubben kjempet seg til finale etter en dramatisk semifinale mot Championship-laget Wingz fra Danmark.

Danskene lå an til å vinne det tette oppgjøret, men Seljord-gutten Dag Håvard “Kvizten” Kvålen ville det annerledes og utlignet til 2-2 i kampens aller siste minutt.

Nervepirrende!
Det sene utligningsmålet forlenget kampen til ekstraomganger, der ingen av laga klarte å komme til noen store sjanser. Straffekonkurransen ble like tett og jevn som selve kampen. Odd og Wingz treffer på tre og bommer på to hver. Den sjette straffen setter Wingz-spilleren I tverrliggeren! Ansvaret ligger nå på driver av klubben, Gaute Seip, som iskaldt setter den til venstre for keeper, og sikrer Odd Pro Clubs finale!

Saken fortsetter under video

Engelsk klubb i finalen!
I finalen møter Odd en annen eSports-satsende profesjonell klubb, engelske Bradford City! Bradford City eSports spiller for øyeblikket i Championship, to divisjoner over Odd. Den britiske klubben er veldig fornøyde med eSports-satsingen sin og ikke minst at de har klart å komme til en finale på første forsøk. 

Finalen vises på Bradford City sin ofisielle facebook-side, på Virtual Pro Gaming sin side, samt på Gamingbible sin side, ett nettsted med 60 000 følgere! Odd Pro Clubs vil også sende kampen og den kan du se her https://www.twitch.tv/oddproclubs/ tirsdag fra kl 21! 

Tidlig lansering
Det nye tilskuddet til Odds eSports-satsning skulle etter planen bli lansert i januar, men de gode resultatene og en smått sensasjonell cupfinale allerede første sesong, gjorde at vi måtte dele denne nyheten!

Har du FIFA 20 på PS4 og lyst til å bli en Odd-spiller? Send oss en mail på [email protected].

proclubs

 

Annonse fra Eliteserien: