Odd-Tottenham football school

Vi kan med glede nå meddele at årets fotballskole i juni vil være i samarbeid med Tottenham.

25.-27. juni vil både gutter og jenter i alderen 8-14 år få muligheten til å bli trent av akademitrenerne til den engelske storklubben Tottenham Hotspur.

Hvorfor velger Odd å gå inn i et samarbeid med Tottenham?
-Først og fremst er jo Tottenham en spennende klubb som er dyktig på spillerutvikling. De kan sammenlignes på mange områder med Odd. Når denne muligheten dukket opp, så var det umulig å takke nei til dette samarbeidet, sier en fornøyd Anders Løkken.

Samarbeidet med Tottenham er en del av et langsiktig samarbeid som gjør at vi kan utveksle erfaringer og dra nytte av kompetansen til en klubb som er voksende, både nasjonalt og globalt.

-Denne fotballskolen er bare starten på dette samarbeidet med Tottenham. Vi gleder oss virkelig til å se på alle de andre områdene vi kan samarbeide på i fremtiden.

Hvorfor burde barn mellom 8-14 år melde seg på denne fotballskolen? 
-Fordi de får et innsyn i hvordan det er å bli trent av en europeisk storklubb. Det vil komme tre akademitrenere fra Tottenham. Som vi alle vet, så er superspissen Harry Kane oppfostret i akademiet til Tottenham. Dette her vil være noe man kommer til å huske i lang tid fremover.


Og prisen er?
- Den ligger på kr 2400,- pr påmeldte. I tillegg vil alle deltagerne få en utstyrspakke bestående av:

  • Sekk
  • T-skjorte
  • Rabattkupong til Falkum Sport
  • Vouchere til Odd-kamper 
  • Bubbleheads 

I tillegg vil alle deltagerne få lunsj hver dag, avslutter Løkken.

Fotballskolen har begrenset antall plasser, så her vil førstemann til mølla-prinsippet gjelde. Dette er uten tvil en opplevelse man ikke vil miste! 


Klikk her for å melde deg på fotballskolen

Annonse fra Eliteserien: