Oddrane Supporterklubb vil hjelpe Odds Ballklubb

Da Oddrane skjønte at klubben er i en vanskelig økonomisk situasjon, ville de på sin måte bidra til at klubben får hjelp på mer enn en måte; Innsamling av penger til kjøp av sesongkort som igjen skal brukes på de som gjør en ekstra innsats for samfunnet i denne tiden vi nå er inne i.

Torsdag 19. mars startet de en innsamlingsaksjon hvor de oppfordrer dem som er glad i klubben å bidra med et beløp. Pengene som samles inn vil gå til å kjøpe sesongkort på Skagerak Arena. "Både Odd og norsk fotball er inne i en tung tid, og økonomien er hardt presset. Dette vil vi i Oddrane gjøre noe med", skriver de på sin "Spleis". Denne er opprettet slik at alle som ønsker å bidra, kan gi et lite eller stort beløp. Etter fire dager er det samlet inn over 26 000 kroner, og Alexander Almvik sier i en oppdatering at han er imponert over giverviljen. Så imponert er Oddrane at de vil bidra med ytterligere 5 000 fra supporterklubben, og 100 kroner pr. medlem som melder seg inn i Oddrane.

Alexander Almvik sier på vegne av supporterklubben, at de er glade for at mange er villige til å bidra. Dette initiativet kom da vi så hvordan flere andre supporterklubber gikk inn for å støtte sin fotballklubb. Vi mener at denne innsamlingen er den beste løsningen for oss i Odd, sier han. Vi hjelper klubben samtidig som vi kan hjelpe enkeltpersoner.  Vi i Oddrane supporterklubb har også hatt våre økonomiske utfordringer, og klubben hjalp oss da vi trengte det. Dette er en mulighet til å gi noe tilbake, sier Almvik.

- Det er klart vi setter stor pris på dette engasjementet, sier publikumsansvarlig i Odds Ballklubb. En ting er at vi trenger pengene som kommer inn i form av solgte sesongkort, men vi trenger også at folk kommer på kamp når kampene på et tidspunkt kommer i gang igjen. Så er det også fint at disse sesongkortene kan brukes på noen som kanskje selv ikke har mulighet til å kjøpe sesongkort eller som en belønning for samfunnsdugnaden de har bidratt med i en vanskelig og krevende tid, sier publikumsansvarlig i Odd Line Refsdal.

Dette er et godt eksempel på at vi hjelper hverandre i en vanskelig tid og at hjelpen kan komme både på og utenfor kamp. Vi i Odds Ballklubb oppfordrer alle til å bidra. Oddrane supporterklubb og Odds Ballklubb trenger din støtte nå og i tiden fremover.

Se bidragene som har kommet inn og gi din støtte her.

 

 

Annonse fra Eliteserien: