Odds svar på Bent Leikvoll!

Torgeir Børven returnerer til Odd.

Annonse:

Det har etterhvert blitt en dårlig skjult hemmelighet at Torgeir Børven returnerer til Odd og torsdag formiddag ble det endelig klart.

Børven kommer fra et opphold i Vålerenga, men har spilt i Odd ved to anledninger tidligere. Spissen fra Øystese debuterte for Odd allerede i 2009 og har på 129 kamper scoret 61 mål for klubben. Noe som bringer han helt opp på en 17. plass blant de mestscorende i Odds snart 130 år lange historie. 

Odd er enige med Torgeir Børven om en 2 års-avtale og dette blir dermed hans tredje opphold i Odd, noe som har fått god oppmerksomhet i sosiale medier.

Skjermbilde 2024-02-08 kl. 13.55.59.png

- Det er fantastisk å ha Torgeir tilbake, først og fremst for den spillere han er, men også for personen han er. Han vil komme inn i gruppa som den fotballspilleren han er, men også som en kulturbærer som vet hva det vil si å være en Odder. Så er det godt å se at han er i veldig god fysisk form. Vi gleder oss til å få han inn i gruppa vår, sier hovedtrener Kenneth Dokken.

Flere supportere jubler over å få den tidligere toppscoreren hjem til Falkum!

 

- Jeg er veldig glad for å være tilbake. Der det hele starta, og der planen alltid har vært å spille mine siste år. Jeg vil takke for muligheten for å komme tilbake å bidra. Jeg er veldig innstilt på å bli en kulturbærer og hjelpe Odd som klubb, både på og av banen, sier storscoreren.

 

Vi er glade og stolte for å ha Torgeir Børven tilbake i klubben.

En gang Odder - Alltid Odder!

Annonse fra Eliteserien: