OPP PÅ TABELLTOPP!

Odd herjet med Lillestrøm på Åråsen Stadion – nå er vi Norges beste fotballag!

ODD MENER ALVOR.

Odd tok turen til Åråsen Stadion for å møte Lillestrøm SK. Det ble alt annet enn en kjedelig start på kampen den solfylte søndagskvelden. Allerede etter et minutt fikk publikum noe å åpne øyne for. Odd rullet opp på venstresiden, før Børven fikk ballen i god posisjon. Spissen forlenget ballen videre til en fremadstormende Hoff. Hoff kom med stor fart inn i boksen og ble felt. Dommer, Tore Hansen, var nådeløs og pekte på straffemerket. Ingen ringere enn Børven stilte seg opp for å ta straffen – og det var i grunn ikke dumt. Straffen var av den sikre sorten, og LSK-keeper, Marko Maric, måtte plukke ballen ut av nettet.Det stoppet imidlertid ikke der. Like etter scoringen forsøkte Lehne Olsen seg på et stående brassespark. Rossbach fikk testet reaksjonene sine og sørget for at ballen ikke snek seg inn i nettet. Et par minutter senere snek likevel ballen seg i mål bak sisteskansen vår, men Smarason sin scoring ble annullert av dommer som følge av at mottaket var med hånda.

Hjemmelaget hadde flere halvsjanser i 1.omgangen, dog uten å få hull på byllen. Rashani og Svendsen byttet side underveis i omgangen – det ga nesten mål. Svendsen, som ble flyttet over til høyresiden, gjorde seg fri og slo ballen hardt inn i feltet. Fra venstresiden kom en skliende Rashani akkurat for sent til å doble ledelsen. Lagene gikk til pause etter en relativt jevnspilt 1.omgang, der Børven-straffen var det som skilte lagene.

VINFLASKA STEFFEN HAGEN!
Fredrik Semb måtte ut i pausen, og inn kom Odin Bjørtuft. Odd fikk en kjempestart på 1.omgang, og ville ikke være noe dårligere i 2.omgang. På et hjørnespark tidlig i omgangen, svingte Rashani ballen inn, og i feltet steg kapteinen vår til værs. Hagen stanget inn ballen og sørget for at de tilreiste fra Skien fikk enda mer å juble for. Steffen Hagen er som en vinflaske – blir bare bedre med årene!

Odds Sander Svendsen scorer under eliteseriekampen i fotball mellom Lillestrøm og Odd på Åråsen stadion.Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
Odds Sander Svendsen scorer under eliteseriekampen i fotball mellom Lillestrøm og Odd på Åråsen stadion.Foto: Audun Braastad / NTB scanpix


Odd struttet av selvtillit og i den første perioden etter scoringen viste Odd en god mengde arroganse. Rashani vartet opp med lekre detaljer og forsøkte seg på et hælspark. Sander Svendsen var så frekk, så frekk, da han avsluttet istedenfor å legge inn. Maric fikk omsider dyttet ballen over mål og til hjørnespark.

Det gjorde fint lite, for Svendsen fikk testet Maric på nytt – da kom den offensive juvelen vår seirende ut. Ruud la inn og Svendsen avsluttet direkte, på hel volley. Avslutningen gikk via Daniel Pedersen og inn i nettet - 0-3 til Odd! Odd briljerte på Åråsen og i 2.omgang skubbet Odd vekk all tvil.

ODD MENER ALVOR.

Annonse fra Eliteserien: