Florø ledet 2-0, men så snudde Odd 2 det. Kampen endte 2-2.

ODD 2 startet slik: Egil Selvik, Kevin Johnsen, Bjørn Mæland, Eirik Asante, Sondre Aarrestad, André Södlund, Jone Samuelsen, Joshua Kitolano, Filip Gripsgård, Marius Larsen, Bilal Njie

Tidlig mandag ettermiddag spilte Odd 2 mot Florø på Skagerak Arena. I kjølevannet av gårsdagens A-lagsseier var det duket for Odd 2. Odd, som vanligvis stiller veldig ungt og uerfarent, kunne spe på med litt mer erfaring fra Eliteserien. Jone Samuelsen og André Södlund spilte, samt alle innbytterne fra gårsdagens kamp; Kitolano, Njie og Larsen.

2 lekre bortescoringer
Det var imidlertid bortelaget som kom best i gang på Skagerak Arena denne mandagen. Lorent Callaku sendte gjestene i føringen på lekkert vis. Callaku vartet opp med en volley som selv de aller beste kunne gått god for. En perlescoring var forskjellen på lagene i løpet av de smått 10 spilte minuttene. Det skulle likevel ikke ta lang tid før scoring nummer 2 kom. Også denne gang var det bortelaget, Florø, som kunne feire. Også denne gang var det en perlescoring. Gjestene slo et langt frispark, frisparket ble lagt til rette for Brage Naustdal. Naustdal smalt til ballen på direkten, like utenfor 16-meteren. Ballen suste i nettet rett bak en sjanseløs Selvik. 0-2.

Etter en drøy halvtime kunne Odd likevel juble over reduseringen. Reduseringen kom fra et noe uventet hold. Som følge av en godt slått corner av Marius Larsen, dukket venstrebacken, Sondre Aarrestad, opp. Sistnevnte vant duellen sin i feltet, og kunne heade Odd 2 tilbake i kampen. 1-2 var også beholdningen til pause.

Etter pause startet Odd godt. Joshua Kitolano spilte gjennom Filip Gripsgård. En genial stikker som Gripsgård forvaltet på best mulig måte. Gripsgård var iskald alene med Florø-keeper, Mark Jensen. En enkel kroppsfinte gjorde at han kunne sette ballen i det åpne buret. 2-2 og like langt på Skagerak Arena.

Det var Odd 2 som styrte det meste av spillet i 2.omgang, etter at Florø var best innledningsvis i 1.omgang. Denne kampen var svært viktig, med tanke på at vi i forkant av dette oppgjøret lå på plassen under Florø. Odd fikk mange hjørnespark, men i motsetning til første Odd-scoringen, klarte ikke Odd 2 å gjenskape scoringen. Det endte med 2-2 og poengdeling denne mandagen.