Overtidsscoring ga uavgjort

I en nervepirrende kamp på Skagerak Arena, klarte vi å sikre et 2-2-resultat mot Sandefjord. Kampens dramatikk toppet seg i de aller siste minuttene, da innbytter Syver Aas scoret og fastsatte sluttresultatet til 2-2.

Sandefjord så lenge ut til å ta med seg alle tre poengene etter å ha forsvart seg heroisk og kontrollert ballen godt mot slutten av kampen. De hadde tidligere gått opp i ledelsen to ganger, først ved Fredrik Berglie og deretter gjennom et hodestøt fra Stian Kristiansen. Men vår besluttsomhet om å presse på og sende lange baller i de avsluttende minuttene bar frukter.

Avgjørende var det da keeper Hansen sendte en lang klarering fra vår egen 16-meter. Etter at ballen først passerte over duellen mellom Berglie og Midtskogen, ble den stusset videre av Bilal Njie til Aas. Han fant seg plutselig alene med keeper og med et kraftig skudd sikret han et viktig poeng for oss.

Kampen var intens og fylt med fysiske dueller, hvor Sandefjord mottok flere gule kort for ulike forseelser. Vi hadde også våre sjanser tidligere i kampen, og vår 1-1-utligning var av det merkelige slaget. Bork snapper opp når Sandefjord-keeperen skal kaste ut, og setter ballen enkelt i det tomme buret.

På en litt tung dag er det gledelig at to unggutter scorer mål og sikrer oss det ene poenget.