Paco om kampen i Drammen

Paco håper å kunne gjenskape resultatet fra treningskampen i vinter

Annonse:

Dette sier Paco om prestasjonen mot Bodø:

-Vi tar med oss en god prestasjon og en seier som smakte godt, selv om den satt langt inne til slutt. Det jeg likte veldig godt var at vi gikk ut og turte å være oss selv mot Norges beste lag, de to siste årene. Vi angrep mye, scoret tre flotte mål og kunne faktisk ha scoret mer. Vi forsvarte oss godt i de periodene vi måtte, både høyt og lavt. Selv om vi ikke lyktes hver gang, så liker jeg at vi prøvde å presse høyt mot dem. Det var en god presentasjon og det var deilig å endelig dra i land en hjemmeseier.

Etter en lang periode med tett kampprogram har laget endelig fått lagt inn en full treningsuke med fokus rettet mot lørdagens kamp i Drammen.

-Vi har fått jobbet veldig godt. For første gang på veldig lenge har vi hatt 7 dager mellom kampene. Det betyr at vi har fått en «normal» uke for førstegang på veldig lenge og det vet vi at når vi har hatt tidligere har vi ofte prestert godt. Vi har fått forberedt oss godt inn mot det som venter oss i drammen i morgen.

Strømsgodset har hatt en variabel sesong, men har vist seg å være sterke på hjemmebane. Paco sier følgene om lørdagens motstander:

-Godset er en klubb og et lag som jeg personlig kjenner ganske godt. Min med-trener gjennom mange år på aldersbestemte landslag, Haakon Wibe Lund, er både en nær kollega og en god venn. Da jeg var landslagstrener, hadde jeg veldig tett kontakt med han.

Som klubb må jeg si de har gjort et ganske imponerende stykke arbeid, etter det har vært mye uro i og rundt klubben rett før seriestart i fjor. Måten dem har håndtert det og kommet styrka ut som klubb og lag på har vært imponerende. De hadde en god sesong lenge i fjor der det bikka litt mot slutten.

Godset har hatt en veldig god start på sesongen i år. Vi har sett nøye på hvordan de spiller og forberedt oss på det. Men det viktigste er jo å gå ut på Marienlyst å være oss selv.

Vi tar med oss noe fra treningskampen der i vinter og håper på å kunne gjenskape det igjen, selv om dette blir en helt ny fotballkamp.

Paco legger stor vekt på at Godset er et godt lag i helhet, men trekker frem to spillere å se opp for.

-De to som ofte er lengst frem, Hove og Salvesen. Det er to veldig gode spillere, men Godset er et jevnt godt lag, med innbyttere som har kommet inn å endra kampbildet. Så det er et jevnt godt lag og en sterk tropp.

Pacos menn gleder seg til en solfylt kamp i Drammen.

-Marienlyst er et intimt og tradisjonsrikt stadion med godt trøkk. Jeg tror det blir en ordentlig fin ramme rundt den kampen og vi gleder oss.

 

Annonse fra Eliteserien: