Påmeldingen til årets TINE Fotballskole er i gang!

Tradisjonsrike Odds TINE Fotballskole blir gjennomført 7. - 10. august i år. Meld deg på allerede nå!

Annonse:

KLIKK HER FOR PÅMELDING

Vi har i mange år hatt tradisjon for å samle hundrevis av barn til vår TINE Fotballskole like før sommerferien er over. Vi er utrolig glade for å meddele at vi også i år kommer til å gjennomføre dette. I fjor ble fotballskolen fullbooket, men vi er nå glade for at vi i år kan ta imot 100 flere barn og unge.

De siste årene har vi benyttet Banejordet som treningsbane for de eldste gruppene. Dette vil også skje i år dersom kapasiteten på treningsbanene og Skagerak Arena ikke strekker til. Barna blir da fraktet i maxitaxier sammen med sine instruktører.

De siste årene har vi hatt en god økning av deltakende jenter - noe vi håper fortsetter! Vi tilrettelegger for egne jentegrupper dersom antallet påmeldte er høyt nok.

Fotballskolen gjennomføres 7. – 10. august og prisen er 1200 kr. Barna får en sekk, t-skjorte og lunsj. Ved påmelding av flere barn i samme familie får dere søskenmoderasjon på 200 kr. Alle barn i alderen 6 – 14 år kan delta. Instruktører vil også i år være trenere fra Odds utviklingsavdeling, elever fra TTG og spillere fra Odds utviklingsavdeling.

Dagene vil se slik ut:

  • Kl. 10.00 – 12.00: Opprop og aktivitet del 1
  • Kl. 12.00 – 12.30: Lunsj på Skagerak Arena
  • Kl. 12.30 – 14.30: Aktivitet del 2
  • Kl. 14.30: Henting på grusplassen ved inngang 5 / treningsbanen

KLIKK HER FOR PÅMELDING

Annonse fra Eliteserien: