Pinseball på Falkum!

2. pinsedag står Drammenserne fra Strømsgodset på andre banehalvdel. Det er meldt om solfylt og fantastiske fotballforhold på Skagerak.

Annonse:

Endelig er det klart for kamp igjen på Falkum, 2. pinsedag er Strømsgodset motstander for Odd. Bortelaget kommer fra to seire mot henholdvis Heming i NM og Sandefjord i Eliteserien. Begge kampene ble vunnet med 1-0 seire, likevel er de et par plasser under Odd på tabellen, skal og så nevnes at de har en kamp mindre spilt. Selv om de siste kampene har endt med seier har gjestene slitt med å få med seg mange gode resultater til nå i sesongen. Jørgen Isnes som kom fra KFUM før sesongen, vil nok ha et sterkt ønske om å fortsette den gode trenden. 

 

Leonard Owusu har gjort sakene sine bra i det siste
Leonard Owusu har gjort sakene sine bra i det siste

Hjemmelaget derimot vil nok også bygge på en bedre trend etter den overbevisende seieren i cupen mot Urædd. For når man ser på eliteserien har trenden ikke vært like positiv. To siste i serien har endt med knappe tap, Paco og hans mannskap vil være sugne på å finne formen inn mot sommeren. En annen som har akkurat det i tankene er Syver Aas, midtbanespilleren ble denne uken sendt på utlån til Skeid. Inntoget til Leonard Owusu i laget har virkelig gjort den sentrale midtbanen til Odd en av styrkene i laget. 25 år gamle Ghaneseren har bygget seg opp gjennom våren og vært en fast figur i startelleveren de siste kampene. "Lenny" som han blir kalt, kom fra Major League Soccer og Vancouver Whitecaps før sesongen. 

Når vi ser på den nylige historien mellom lagene er det ikke veldig lys lesning, forrige sesongs brakseier var den første trepoenger de sorte og hvit hadde tatt siden 2019. Mellom seieren i 2019 og forrige sesong har Strømsgodset vunnet fire kamper og en har endt med uavgjort. 

Alt ligger til rette for en strålende kamp på Skagerak arena og alle tre poengene skal bli igjen i Skien når Odd tar i mot Strømsgodset. 

Avspark er klokken 17, fanzone åpner allerede klokken 15.

Vi ønsker alle som en hjertelig velkommen på kamp. 

Kjøp billett til kampen her

Heia Odd!

Annonse fra Eliteserien: