Poengdeling i hovedstaten

Jevn kamp ender med uavgjort, og det blir et poeng tilbake til Skien.

Annonse:

Stor sjanse tidlig hvor Solo Owusu får avsluttet fra 18 meter. På returen får Midtskogen avsluttet, men det blir blokkert til corner. Etter 7 minutter tar vi ledelsen i hovedstaden. En lang ball mot Midtskogen ender hos Dennis Gjengaar. Fra 16 meter dunker han ballen opp i krysset med venstrebeinet. Drømmestart!

Vi har vært gode på dødballer de siste månedene, og vi er nære å doble ledelsen når Solholm Johansen får beinet på en Ruud-corner etter kvarteret spilt. Noen minutter senere utligner Vålerenga. Ofkir kommer seg rundt på høyrekanten. Han slår et hardt innlegg langs bakken som Solholm Johansen får en fot på, men den ender i eget mål. Asker-mannen hadde ikke noe annet valg i den situasjonen med en Vålerenga-spiller bak seg klar for å sette ballen i det åpne målet.

Etter utligningen har Odd hevet seg. Vi har ballen mer i laget og det er nære at den gode perioden resulterer i nok en ledelse. Etter en drøy halvtime er vi svært nære. Det høye presset sitter og vi fremprovoserer balltap ved Vålerengas sekstenmeter. Målscorer Gjengaar får ballen og prøver å chippe over Storevik. Dessverre går skuddet rett i Oldrup Jensen. Etter 36 spilte minutter kommer Vålerenga til en stor mulighet. Håkans vinner ballen og setter fart. Han skyter til slutt, men Bråtveit gjør en kvalifisert redning. Etter flere cornere, tar Vålerenga til slutt ledelsen. Elias Hagen slår corneren inn, og debutant Bitri setter ballen kontant i mål med hodet.

Odd starter andre omgang bra, de presser Vålerenga høyt og kommer til flere muligheter. Odd med meget godt spill, de viser gode kombinasjoner og nærmer seg en scoring. Midtskogen med god defensiv jobb, han vinner ballen høyt og kommer til en avslutning, dessverre ender den langt oppe i tribunen. Første 15 minuttene av andre omgang er Odd helt klart det beste laget, de styrer spillet, vinner duellene, viser gode kombinasjoner og kommer til flere halv sjanser.

Etter 67 spilte minutter kommer utligningen, Espen Ruud og Solo Owusu spiller seg nydelig igjennom på Vålerengas venstre side, Ruud legger den 45 til Ole Erik Midtskogen som setter den kontrollert nede i høyrehjørne. Den gode perioden resulterer med ett mål.

Etter scoringen ble det en jevnere kamp, Vålerenga kommer seg høyere i banen, men begge lagene er litt mer passive og vil ikke risikere noe. Vålerenga med en stor sjanse i det 85 minutt, men kaptein Hagen med en enorm blokkering som ender med en corner til hjemmelaget. Vålerenga som styrer mest de siste minuttene, de presser Odd langt ned i egen sekstenmeter og er tydelig at Vålerenga ikke vil at Odd skal kunne ta med seg noen poeng hjem til Skien. Dommeren blåser av kampen og det ender med uavgjort. 

 

Annonse fra Eliteserien: