Poengdeling på Skagerak Arena

Norø Ingebrigtsen-scoring holdt ikke til seier.

Annonse:

Endelig er det duket for en pause fra EM og Eliteserien er tilbake. Odd tar imot Kristiansund på Skagerak Arena i et håp om å bygge videre på forrige hjemmeseier mot Lillestrøm.

Etter bare 5 minutter får Ole Erik Midtskogen en kjempemulighet. Bilal Njie spiller ballen på tvers, men Midtskogen sender den i tverrliggeren.

De sorte og hvite presser Kristiansund lenger og lenger bakover i banen. Odd holder presset oppe, og etter 24 minutter vinner Josef Baccay et straffespark, men Ruud setter dessverre ballen like til side for det høyre krysset.

Etter straffebommen får Kristiansund til mer spill på Odds halvdel, men forsvarsrekka rydder fint unna. Etter 33 minutter får gjestene en av svært få muligheter som Bruseth setter forbi Hansen og i mål. Etter scoringen har Kristiansund ballen mer, og det ebber ut i 0-1-ledelse til bortelaget til pause. 

I starten av andre omgang er det ikke mye som skjer, men bortelaget kommer til en god mulighet som Hansen tvinges til å gjøre en kjemperedning på.

Våre første bytter for kvelden blir at Syver Aas og Samuel Skree Skjeldal kommer inn for Svendsen og Baccay. Dokken får umiddelbar effekt av noen friske bein!

Etter snaue 70 minutter løsner det endelig for de sorte og hvite. Det blir litt kaos etter et innlegg fra Etzaz Hussain, og Mikael Norø Ingebrigtsen ender opp med ballen, og sender den rett i lengste hjørne. 1-1!

Kun minutter senere får Ole Erik Midtskogen tidenes mulighet. Kristiansund sin keeper sender ballen rett i beina på "Æljen", men han sender ballen like over målet.

I løpet av de siste 5 minuttene må Bilal Njie byttes ut, da er det Bork Bang-Kittilsen som kommer inn og har en energi ingen av de andre på banen kan måle seg med. Larviksgutten kommer umiddelbart til en god mulighet, men det ender med corner. På slutten presser Odd for et seiersmål, men gjestende fra Nordmøre holder stand, og kampen ender 1-1.

 

Annonse fra Eliteserien: