Rått talent

Odd sin keepertrener Terje Abrahamsen er både stolt og imponert over jobben Leo har gjort for å komme dit han er i dag.

Annonse:

Leopold Wahlstedt ble denne uken tatt ut på det svenske landslaget og i den forbindelse har vi tatt en prat med keepertrener Terje Abrahamsen. Han er full av lovord om vår sisteskanse.

-Leopold kom til oss fra Arendal som et veldig godt råtalent. Først må jeg bare få berømme apparatet i Arendal for den gode jobben de har gjort med Leo. Da Leopold kom til Odd var det spesielt to ferdigheter han måtte forbedre for å kunne spille i Eliteserien. Det var feltarbeid og forbedre venstrefoten. Her har han gjort en kjempejobb og forbedret seg stort.

Videre forteller Abrahamsen at Leo var uheldig og fikk en tidlig skade.
-Sett i ettertid var dette kanskje bare en fordel. Han fikk nemlig tid til å trene my styrke, det gjorde at Leopold fikk en enorm god fysisk base.  

Abrahamsen poengterer også at Leopold har en vinnerskalle.
-Leopold er veldig flink til å prioritere, ta instruksjoner og veldig lærevillig. Han bidrar godt på treningsfeltet med sin lune humor og gode innsats. En annen grunn til Leo sin utvikling er det gode keepermiljøet i Odd. Både Sondre og Peder har vært med på å gjøre Leo bedre. Som dere skjønner er det mange faktorer som har gjort Leo til en bedre målvakt i Odd.

Keepertreneren er heller ikke overasket over at Leopold nå har blitt tatt ut på det svenske landslaget.
-Han har hele tiden utviklet seg og er nå blant de beste. I så måte går han inn i en stolt keepertradisjon i Odd. Vi er jo en klubb som har fostret mange gode keepere, smiler Abrahamsen.

Annonse fra Eliteserien: