Raufoss gjester Skagerak Arena

En revansjelysten gjeng møter Raufoss i dag klokken 14:00.

Odd har spilt seks treningskamper i vinter, i den syvende venter Raufoss som nylig kom hjem fra Marbella. Odd startet sesongen med kamp mot Notodden i Telemarkshallen, og i en kamp hvor alt klaffet vant Odd til slutt 7-0 før man dro videre til La Manga. Der slo vi først Petange, men tapte både mot CSKA og Tromsø i de to andre kampene. Elfsborg på bortebane endte 2-2 etter to scoringer fra Torgeir Børven, og sist endte det med 4-5 tap mot Rosenborg i sola på Skagerak Arena.

Raufoss rykket opp til OBOS-ligaen i forkant av sesongen i fjor, og var en positiv overraskelse i første halvdel av sesongen. De lå lenge oppe på kvalik, men det raknet litt mot slutten av sesongen. Likevel var en 11. plass over forventningene til de aller fleste. Det har skjedd litt i troppen siden forrige sesong, og de har mistet storscoreren sin Anton Henningsson, som har vært i klubben siden 2014. Ellers har Dabove (Bryne), Giæver (Toten FK) og Bioza (Aalesund) også forsvunnet. Samtidig bekrefter Raufoss selv at Ikshan Fandi har fått lov til å snakke med klubber, og kommer trolig til å forsvinne. De har fått en ny låneavtale i boks med Molde angående Emil Breivik, som også var i klubben på høsten i fjor. Lasse Berg Johnsen har kommet fra Viking, og Amund Møllerhagen har skrevet proffkontrakt.

For Odd sin del har det ikke skjedd noe på overgangsmarkedet den siste uken. Like etter kampslutt her møtes Odd 2 og Raufoss 2 til kamp, også på Skagerak Arena. Kampstart for A-laget er 14:00, og skulle du ikke ha muligheten til å komme på stadion så sendes kampen på TA.no                      

Annonse fra Eliteserien: