Realfag på stadion!

Odds Ballklubb og DuVerden vitensenter har i dag inngått en samarbeidsavtale ut 2018

DuVerden vitensenter er et opplevelses-og læringssenter i Porsgrunn med 20 000 besøkende årlig, og har som oppgave å bidra til økt kunnskap om realfag blant barn og ungdom. Gjennom praktisk og interaktiv læring skal nysgjerrigheten for faget pirres. Foran hver hjemmekamp vil DuVerden være til stede i Fanzone med verksted, hvor barn og ungdom kan komme innom å leke og lære. Her kan man lage papirrakett, selvlysende slim, drive med robotprogrammering etc.

Foran hver hjemmekamp vil DuVerden være til stede i Fanzone med verksted, hvor barn og ungdom kan komme innom å leke og lære

— DuVerden

-Det er flere grunner til at vi nå inngår et samarbeid. Begge parter er opptatt av barn og ungdom, miljøspørsmål og kunnskap. Ved å være tilstede i Fanzone kan DuVerden nå ut til flere barn og ungdom med sitt budskap, og vi håper og tror at Odd får en morsomm og spennende attraksjon, sier Frode Arntsen daglig leder i DuVerden.

Partene vil også samarbeide om andre områder, f eks pauseshow på stadion, teambuilding, foredrag mm. DuVerden vitensenter blir med dette Samfunnspartner med Odd.

Annonse fra Eliteserien: