Redegjørelse om trenersituasjonen

Odds Ballklubb inviterte til pressetreff med styreleder Trond D. Haukvik og daglig leder Einar Håndlykken i dag kl 11.00 på Skagerak Arena

Annonse:

Under dagens pressekonferanse var styreleder Trond Haukvik og daglig leder Einar Håndlykken til stede for å orientere pressen om statusen angående trenersituasjonen i Odd. 

Trond Haukvik starter pressekonferansen med å si at dette ikke har vært en enkel beslutning, men at styret har kommet frem til at klubben trenger en ny hovedtrener.

Odds ballklubb har gitt beskjed til Jan Frode Nornes om at han ikke lenger er ønsket som klubbens hovedtrener, men han har blitt tilbudt å fortsette i en annen rolle i klubben. 

Nornes har via sin advokat uttalt at dette ikke er et aktuelt alternativ for ham. Nornes er fortsatt under kontrakt med klubben. Odd vil de nærmeste dagene jobbe med å finne en løsning som er best for alle parter. 

Einar Håndlykken avslutter med å si at Jan Frode er en hedersmann som har lagt inn en enorm innsats for klubben, men at det er viktig å gjøre det som er best for klubben.

Se hele pressekonferansen i vinduet under:

Annonse fra Eliteserien: