Rossbach til Stabæk

Sondre Rossbach er klar for Stabæk.

Annonse:

Sondre Rossbach som spilte sine ungdomsår i Brevik og Urædd kom til Odd i 2012. Rossbach fikk sin debut for Odd i NM den 17. april 2013 i en kamp mot Husøy & Foynland. Hans Tippeliga-debut fulgte samme år, 22. september, i en hjemmekamp mot Aalesund. Gjennom årene har Rossbach stått som en bauta i målet for Odd, og har til sammen spilt 233 kamper for klubben.

I 2016 nådde han en bemerkelsesverdig milepæl ved å bli den keeperen med flest minutter uten baklengsmål på det øverste nivået i norsk fotball. Rossbachs karriere har også inkludert utlån til Vålerenga i 2022 og til den svenske klubben Degerfors i 2023.

Rossbach har ikke bare vært en fotballspiller i Odd, men også en veldig positiv ambassadør for klubben. Ved siden av fotballen jobbet Sondre i markedsavdelingen der han også har levert gode resultater! Vi takker deg som person og for alt du har bidratt med i Odd.

Vi i Odds Ballklubb er utrolig takknemlige for Sondre Rossbachs innsats, dedikasjon og de mange minneverdige øyeblikkene han har gitt klubben og supporterne.

Vi ønsker Sondre masse lykke til videre i Stabæk.

Annonse fra Eliteserien: