Ruud forlenger

Vi kan i dag informere om at Espen Ruud forlenger kontrakten med Odd.

Annonse:

Espen Ruud har i dag forlenget kontrakten sin med Odd, gjeldene ut 2022. Hovedpersonen selv er svært fornøyd med denne forlengelsen
- Jeg er strålende fornøyd med at jeg er Odd-spiller også i 2022. Etter at jeg skadet meg mot Brann 22. desember i fjor, har jeg jobbet intenst med å klare å komme tilbake til det nivået jeg hadde før jeg ble skadet. Det at jeg nå forlenger kontrakten med Odd, betyr at jeg har lykkes med den jobben jeg har lagt ned og jeg kan fortsette med det jeg liker aller best, å spille fotball. 

Jan Frode Nornes synes det er gledelig at Ruud forlenger med Odd
-Ruud er et unikum. I den alderen han er i nå, opplever en slik brutal skade og så kommer tilbake igjen i en enda bedre utgave av seg selv, det er helt unikt. Den jobben han har lagt ned her, er et eksempel til etterfølgelse. Ruud er en bærebjelke i laget, en trendsetter på kultur og god å ha for arbeidsmiljøet.

Sportssjef Tore Andersen kan på vegne av klubben fortelle at vi er svært fornøyd med at Ruud er klar for ett år til.
- Ruud fikk en alvorlig skade i Bergen mot Brann. Han har vist en utrolig vilje og stor kapasitet for å komme tilbake igjen, og er nå fast tilbake på laget. Når han nå ønsker å være med ett år til, er det noe klubben setter stor pris på. Ruud er en flott spiller som gir alt for Odd. Han er en slik spiller som vi ønsker å ha med så lenge som mulig. Så i dag er det grunn til å feire at vi har med Espen Ruud ut 2022.

 

 

Annonse fra Eliteserien: