SEIER I ÅRETS FØRSTE TRENINGSKAMP

Gutta leverte varene i Telemarkshallen

Fredag ettermiddag spilte Odd årets første treningskamp. Tross en kald Telemarkshall var det rundt 100 fremmøtte i Bø. Oddrane starter også året med noen artige rop i retning Notodden.

Paco startet kampen med følgende lag: Wahlstedt, Diabagate, Hien, Hagen, Baccay, Owusu, Aas, Ingebrigtsen, Tewelde og Stensrud.

En sulten Abel Stensrud startet kampen friskt. Bjørnen løp seg fri og dro seg nedover til dødlinja, hvor Jevtovic akkurat ikke rakk frem. Sekunder senere var Stensrud igjen sentral da Syver prøvde på et skudd som på en eller annen måte endte med klarering fra nevnte Stensrud.

Etter noen minutter med mye spill fra Odd kom Notodden frempå og får virkelig testa den svenske landslagskeeperen vår. Leo må ut i full strekk, men viser at forrige sesong ikke var noe blaff og har full kontroll på skuddet.

Kampen bølget frem og tilbake utover omgangen uten de store sjansene, men like før pause steg temperaturen og dommeren fikk testa fløyta ved flere anledninger.

Paco bytta hele laget i 2. omgang.

Inn kom: Klausen, Skau, Skjeldal, Wallem, Østby, Ruud, Rekdal, Gjengaar, Ryste, Jørgensen og Midtskogen.

Filip Jørgensen skapte, i kjent stil, trøbbel for motstander. Fem minutter ut i 2. omgangen fyrte han av et skudd som gikk like over Notoddens mål.

I det 54. minutt fikk Thomas Rekdal ballen på hjørnet av 16-meteren. Fredrikstad-gutten legger ballen pent i lengste hjørne og sender Odd opp i ledelsen 1-0!

Bare minutter senere kommer Odd frempå igjen når nysigneringen Ole Erik Midtskogen kriger til seg ballen ved Notoddens 16-meter. Ole holdt hode kaldt og la pent opp til Jørgensen som enkelt kunne sette ballen i mål. 2-0!

Etter en kjedelig 1. omgang tenner det virkelig til i 2. omgang. Allerede 15 minutter ut i omgangen økte Odd ledelsen til 3-0. Det er Midtskogen som igjen var frempå, denne gangen header han like gjerne ballen i mål og scorer dermed sitt første mål for Odd.

I det 77.minutt måtte kampen stoppes da brannalarmen gikk for fullt.

Brannalarmen ble stoppet, men Dennis var on fire! Ruud sender Gjengaar i bakrom og unggutten fortsetter den han slapp, da han hamrer ballen i mål. 4-0!

Casper Glenna kom inn for målscorer Midtskogen.

Like før slutt får Notodden inn en scoring etter litt slurv fra Klausen. 4-1.

Kampen i Telemarkshallen endte til slutt 4-1. Godt med en seier før turen går videre til Marbella natt til søndag.