Seier i Molde!

Unggutta fiksa biffen på Aker Stadion.

Dokken stilte med følgende lag i Molde:
Hansen, Ruud, Owusu, Miettinen, Baccay, Hussain, Jørgensen, Svendsen, Bang-Kittilsen, Ingebrigtsen og Njie.

Odd startet friskt i solskinnet på Aker stadion og har mye ball, men sleit med å skape sjanser.

Molde koblet seg på utover omgangen og etter 33 minutter spilt får Linnes slått et hardt innlegg inn mot Kristian Eriksen. Moldes nummer 20 får stå helt alene på 3-4 meter og scorer kampen første mål. 1-0.

Det tar ikke lang tid før Bork Bang-Kittilsen sender Odd inn i kampen igjen! Bork får ballen på 14-15 meter etter dødball og banker til. En sjanseløs Karlstrøm må se ballen gå forbi. 1-1!
Dette var forøvrig det første målet Molde slapp inn i Eliteserien  2024.

-Vi har muligheter til å ta tre poeng her, sa en andpusten Bang-Kittilsen til TV2 i pausa.

Lagene gikk til pause på stillingen 1-1.

Kenneth Dokken gjorde en endring i pausa på Aker Stadion. Glenna Andersen erstatter Ruud, som måtte forlate banen med en liten kjenning.

Moldenserne presset voldsomt på utover i den andre omgangen. De regerende cupmesterne er nære å ta ledelsen etter en time spilt, men Solo Owusu redder til corner.

Erling Moe har muligens søndagens møte med Glimt i bakhodet da han tar av Eikrem, Dæhlie og Linnes tidlig i andreomgang. Aaron Samuel, Roaldsøy og Stenevik kommer inn.

Dokken gjør et nytt bytte etter 68 minutter. Faniel Tewelde erstatter Bilal Njie og Dokken får umiddelbart respons på byttet sitt!
Mikael Ingebrigtsen presser keeper og Karlstrøm skyter på klønete vis  ballen i Ingebrigtsen, inbytter Tewelde er våken og kan enkelt sette ballen i et tomt mål. 1-2!

Molde fortsetter å presse mot Odds mål og Dokken gjør nye endringer etter 82 minutter. Ivancevic og Midtskogen erstatter målscorer Bang-Kittilsen og Ingebrigtsen.

Jesper Skau erstatter Etzaz Hussain minutter før slutt.

Dommer blåser tilslutt i fløyta og vi vinner i Molde!!

-Det var veldig deilig, det var bra press av Mikael og åpent mål for meg. Det er tøft å komme hit, et av de beste lagene i Norge, sier vår andre målscorer Faniel Tewelde etter kampslutt.

Etter fire serierunder og seks scoringer er vår eldste målscorer 21 år, det er vi stolte av!

Neste hjemmekamp er mot Viking den 28.04.