Ser frem mot søndagens kamp

Paco håper søndagens kamp blir vendepunktet for Moldes seiersrekke.

Annonse:

Kjøp billett til kampen her

Etter tre ukers seriepause ser Paco frem mot søndagens hjemmemøte med Molde.

-Det blir veldig kjekt. Det var en intens periode i mai, så det var fint med litt luft, men nå føler jeg vi har vært i gang en god stund allerede. Vi fikk en treningskamp på søndag, så jeg føler vi er inne i rytmen igjen. Det blir veldig gøy å begynne å spille både serie og cupkamper når vi nå starter opp igjen. 

Selv om treningskampen mot KFUM endte 0-0, sier Paco følgende:

-Det var solid uten at vi greide å sette prikken over i-en, og det har vi jobbet med denne uken. Vi møtte et godt Obos-lag, som kom fra fire strake seire, så vi visste at det kom til å være god motstand. Det var en kamp som var relativt jevn i 1. omgang, så synes jeg vi var det klart beste laget i 2. omgang uten å produsere nok og score det avgjørende målet.

I sitt første halvår som Odd-trener er Paco klar for å ta fatt på den intense perioden som venter når de starter opp andre halvdel av sesongen. Han beskriver det tette kampprogrammet som heftig, men veldig kjekt.

-Vi går inn i en periode med fem kamper på fjorten dager, hvis vi går videre i NM. Det er en travel periode som venter, men det er vi vant med. Vi fikk trent godt på det i mai, så vi vet hva vi skal gjøre i korte uker før kamper. Det er veldig kjekt å spille kamper, så det er en fin måte å starte opp andre halvdel av sesongen.

Første kamp ut er Molde på Skagerak Arena søndag kveld. 

-Det er et godt lag. De har syv strake seire, hvis du tar med cup og treningskamp. For å få med oss poeng fra denne kampen, må vi være gode i alle spillets faser og spillerne som er utpå må levere opp mot sitt beste. Vi har vist tidligere at vi har kapasitet til både å spille jevnt mot, og slå topplagene. Vi hadde en veldig god cupkamp i Molde og slo Viking i en «lignende» kamp i serien. Vi gleder oss til sånne kamper hvor vi har mye å vinne og føler vi har mye å komme med, forklarer Paco før han legger til:

-Molde begynte seiersrekken mot oss 11. mai og har ikke sett seg tilbake siden. Vi får satse på at vi som startet seiersrekken også er vi som stopper den.

Odd-treneren forventer en tøff batalje mot et formsterkt Molde-lag.

-Det er et lag som har trusler i de fleste spillfasene og har noen veldig gode enkeltspillere som vi må være obs på. De har også fått bra sving på å spille med tre midtstoppere, varsler han. Men, vi kjenner laget ganske godt så jeg tror vi vet mye om Molde og hva som er styrkene og svakhetene deres. 

Paco forteller at Odd-spillerne er i rute og trekker frem et fantastisk medisinsk team som både holder spillerne sykdom- og skadefri, i tillegg til veldig god form. Han tror søndagens kamp blir verdt å få med seg.

-Jeg tror at med Viking-kampen friskt i minne, kan dette bli en lignende kamp. Det er to lag som virkelig ønsker å spille fotball og levere en god forestilling, så jeg tippet det kan bli en veldig seerverdig kamp. Hvis du heier på Odd eller er glad i fotball så tror jeg det kan bli verdt pengene å ta turen til Skagerak her på søndag klokken 1800.

Kjøp billett til kampen her

Annonse fra Eliteserien: