Sesongens fjerde treningskamp

Odds BK møter Tromsø på La Manga 14:00 på tirsdag.

Etter en tung første omgang mot det russiske storlaget CSKA Moskva hevet Odd seg etter pause, og var på høyde med russerne. Nok en tøff test venter når Tromsø står på motsatt banehalvdel. 

Tromsø er et spillende lag som liker å ha mye ball, det er noe vi kan forvente å se i denne kampen også. Som Odd så har Tromsø en stil de står fast ved, og som er enkel å kjenne igjen. Trener Simo Valakari kom inn som et frisk pust i norsk fotball i 2017, men det endte med nedrykk etter et ellevilt drama forrige sesong. De har spilt to treningskamper i vinter. Begge kampene har de tapt 0-2, det mot Lillestrøm og Sogndal. 

Odd på sin side startet oppkjøringen med å overkjøre Notodden, og vant til slutt hele 7-0 i Telemarkshallen. Så dro gutta til Spania, og møtte UT Petange, og slo serielederen fra Luxembourg 1-0. Det ble tøffere mot storlaget fra Russland, CSKA Moskva, og etter en svak første omgang lå Odd under 1-3. Det resultat sto seg også til fulltid. Det skal sies at CSKA Moskva er midt i sesong, men har hatt spillefri i ligaen siden midten av desember. Vi oppdaterer med laget Odd stiller med fra start når det er klart. 

Kampen starter kl.14.00, og du ser den direkte på TA.no

Annonse fra Eliteserien: