Signerer langtidskontrakt

Sondre Rossbach(24) har i dag forlenget kontrakten sin gjeldene ut sommeren 2024.

Annonse:

Rossbach kom fra Urædd til Odd i 2012 og fikk sin debut 17.april 2013. Nå skriver Breviksgutten under på en langtidskontrakt.

-Det er utrolig deilig å ha dette på plass. Jeg har lyst til å vinne flere medaljer sammen med Odd og når jeg nå skriver under en langtidskontrakt, er det fordi jeg ønsker å være med å bidra på et lag som skal kjempe i toppen av norsk fotball de kommende årene. Jeg er glad for å ha dette i orden, og gleder meg veldig til fortsettelsen. Det er veldig mye bra i det laget som er på vei opp nå, den miksen av unge og rutinerte spillere er topp, sier Rossbach

Hovedtreneren selv er svært fornøyd med å få på plass denne langtidskontrakten.
- Sondre har vært med lenge nå og er et produkt av Telemarksmodellen. Han er en vi ønsker å ha med videre, en kontinuitetsbærer og en viktig bidragsyter både på og utenfor banen. Rossbach er fortsatt ung til keeper å være, og er en av de beste i Eliteserien. Det at vi har fått han på en langtidskontrakt nå, er veldig gledelig, avslutter Nornes.

Fin tid
Rossbach har lenge hatt Nornes som assistenttrener men er glad for at det er han som fikk hovedtrenerjobben,
-Den første tiden med Nornes har vært veldig fin. Jan Frode er en vi har stor respekt for og vi ble alle glade for at det var han som fikk jobben som hovedtrener.

Sportssjef Tore Andersen kan fortelle at klubben ønsket å være tidlig ute med forlengelsen av Rossbach, som hadde kontrakt med Odd ut sommeren 2021. Derfor er vi svært fornøyd med at vi har forlenget en så lang kontrakt med en av de beste keeperne i Eliteserien.

 

Annonse fra Eliteserien: