Signerer langtidskontrakt

Odd og Filip Rønningen Jørgensen(18) har i dag blitt enige om å forlenge kontrakten gjeldende ut 2024.

Annonse:

Filip Rønningen Jørgensen signerte proffkontrakt med Odd allerede i februar i år. Unggutten fra Kragerø fikk sin debut for Odd borte mot Strømsgodset 21.juni. Nå signerer Jørgensen, som allerede har spilt 11 kamper for odd, langtidskontrakt med klubben. 

-Det var aldri noe tvil for meg om jeg ønsket å forlenge kontrakten med Odd. Jeg har ikke vært her så lenge, men jeg trives utrolig godt her og blitt tatt imot på en kjempefin måte. Det er klart dette har gått veldig fort. Jeg hadde ikke forventet dette når jeg skrev kontrakt med klubben i februar.  Dette viser at de har trua på meg og ønsker å ha meg med videre. Jan Frode og resten av teamet er utrolig dyktige og setter tydelige krav til oss. De jobber bra med laget og med oss enkeltspillere med å utvikle oss. Så det er ingen tvil om at det er her i Odd jeg føler jeg kan utvikle meg best, sier Filip Jørgensen

Saken fortsetter under bilde
NTB_Bw0wuSA7vG4
Odds Filip Rønningen Jørgensen (t.v) i eliteseriekampen i fotball mellom Odd og Brann på Skagerak Arena.Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix

Sportsjef Tore Andersen kan fortelle at klubben er svært fornøyd med at forlengelsen med Jørgensen nå er i boks.
-Vi har lenge sett at Jørgensen er en spiller med et stort utviklingspotensial. Da vi tok Jørgensen inn i A-stallen, gav vi han et tilbud om en lang kontrakt, nettopp for å markere at vi ønsket at utviklingsløpet hans skulle være i Odd. Når han nå har vist at han har gjort en solid innsatt og jobb for klubben, ønsker vi å markere dette ved å forlenge lengden på kontrakten. Nå får han mulighet til å videreutvikle seg og sin karriere i Odd. Unge gode spillere som tar de stegene som Filip Jørgensen nå har gjort, ønsker vi å ha lange kontrakter med. Det viser at det er forutsigbart det som skjer og at vi ønsker å utvikle unge spillere til å bli gode fotballspillere. Så vil jeg avslutte med å si at Jørgensen er en særdeles reflektert og fin person som passer godt inn. Han bidrar på en god måte inn i gruppa. Dette er noe vi også ser på når vi drøfter om å ha med spillere videre. 

Jan Frode Nornes har nå fått ønsket sitt oppfylt, å få unggutten fra Kragerø på langtidskontrakt.
-Det har vært et ønske å få han på lengre kontrakt, så jeg er veldig glad for at dette nå er i orden. Filip er et veldig stort talent med et stort potensial. Det er en spiller vi ønsker å satse på i fremtiden. Han er et produkt av Telemarksmodellen, ekstremt profesjonell, ambisiøs og målrettet. En fantastisk gutt å ha i miljøet. Dette gir også gode signaler både internt og eksternt. Det er veldig fint å se at ungguttene skriver og fornyer kontraktene sine med Odd, det viser at de trives her og er glade for å være en del av klubben. Så vil jeg til slutt gi et stort honnør til den jobben Kragerø Fotball har gjort for Filip Jørgensen, det er fantastisk, sier en fornøyd hovedtrener.

DSC_9241
Fra venstre: Jan Frode Nornes, Filip Jørgensen, Krister Gundersen og Tore Andersen.

 

Annonse fra Eliteserien: