Siste nytt om spillere i Odds Ballklubb

Informasjon fra klubben om permitteringer og treninger for Odds A-lag.

Odds Ballklubb har i dag varslet spillergruppa om at vi må gå til permitteringer. Tidligere har administrativt ansatte og trenere i klubben blitt helt eller delvis permittert.

Gjennom dialog med representanter for spillergruppa har det kommet fram et sterkt ønske om en løsning som er lik for alle spillere. Samtidig er klubben opptatt av å beholde alle spillerkontrakter som i dag, samt å kutte nødvendige kostnader

Med denne bakgrunnen har vi valgt å fremme en permitteringsgrad på 45 prosent av samtlige spillere i denne omgang. Det eneste unntaket fra dette vil være spillere som ikke har hatt nok inntekt til å ha krav på dagpenger (0,75 G). Disse vil ikke bli permittert.

Ved ikke å permittere 100 prosent, gir det oss også mulighet til å gjennomføre organiserte treninger i mindre grupper som er planlagt og tilrettelagt av klubbens trenerapparat. Dette ville ikke vært mulig ved 100 prosent permittering.

På bakgrunn av nye retningslinjer fra Norsk Toppfotball (NTF) og Norges fotballforbund (NFF) vil Odds A-lagsspillere fra lørdag starte en strengt regulert treningsaktivitet på hovedbanen. Dette vil skje i grupper på maksimalt 5 spillere.

All vår trening vil skje i henhold til retningslinjene fra NTF og NFF.

Mer om retningslinjene for dette finner du her:

 

Annonse fra Eliteserien: