Situasjonsrapport Odds gatelag

Det er på tide med en situasjonsrapport fra vårt gatelag og hvordan vinter og vår har vært.

Den snørike og kalde vinteren ble tilbragt inne i Stevnehallen med et fint trøkk på trening og rikelig med spillere.

Med ny sponsor fra a-laget, Hummel, medførte også det nytt treningstøy for gatelaget som ble tatt i bruk fra januar av. Det å trene med samme klær som stjernene har større og viktigere betydning enn jeg kunne tenke meg. Men Gud så gøy å se at de har og vil ha sterkere tilhørighet til ODDS BK.

Våren skred rolig frem, og etter hvert som gummikulene ble mer og mer synlige trakk vi ut på banen. Det var ikke mange øktene ute før serien startet. Selv om det sportslig ikke ble den uttellingen som hadde vært fortjent så kommer faktisk høydepunktet litt senere.

Det ble mange jevne kamper, men vi klarte aldri å avgjøre til vår fordel. Kanskje har Fevang mistet lederegenskapene fra glansdagene?

Gatelaget i aksjon
Gatelaget i aksjon

Årets NM for gatelag ble i sommer spilt i Kristiansand over tre dager. 15 lag skulle møtes, være sosiale og gjøre opp om trofeet.
Vi startet mot Stabæk og klarte 1-1. Vi var i gang! Så stå Haugesund på motsatt banehalvdel og der ga vi oss ikke før det sto 10-1 til oss. Vår nest største seier gjennom tidene! Så sto en av favorittene klare, Brann. Et sukk gikk gjennom hele forsamlingen da Brann forlot kunstgressdekke med 0-2 tap for våre beste kvinner og menn. Vi tapte for Asker i siste kampen i gruppespillet, men var klare for kvartfinale. Der ble Strømsgodset slått på straffer etter at alle våre straffer ble satt i mål og vår keeper gjorde to gode redninger. Heia ODD! Semi!!
Der ble det stopp i ekstraomgangene, mot fjorårets seriemester Sandefjord, 1-2. Bronsefinalen tapte vi mot Stabæk. Men 4.plass er ny bestenotering i NM for vårt gatelag.

Det sosiale var vi som vanlig veldige gode på og oppførselen var upåklagelig! Heia ODD!

Verdt å nevne er at vi, som vanlig, har kortest sommerferie av samtlige seniorlag i Telemark. Nemlig bare en uke!! Det er imponerende!

Nå venter en spennende høst med jevne kamper!
Allerede førstkommende torsdag, 23/8 kl.12.00 er det kamp. Da kommer Vålerenga på besøk.
Ses vi? Ja, det burde vi. For dette prosjektet er ikke som alle andre!

Annonse fra Eliteserien: