Slo tilbake med årets første borteseier

Rent bur og scoring av Milan Jevtovic

Et revansjelystent bortelag tok tak i kampen fra avspark. Odd styrte mye av spillet og var det førende laget, men fant ikke veien gjennom Jerv-forsvaret. Jerv på sin side forsvarte seg godt.

1. omgang var forholdsvis tett og jevn, uten de helt store sjansene. Odd hadde mye ball, men Jerv viste ved et par anledninger at de var farlige på kontringer.

Odd fortsatte trykket i 2. omgang og var hakket bedre enn Jerv. Til tross for dette var den første halvdelen av den andre omgangen urytmisk hos begge lag.

Etter 66. minutter kom Odd til to store sjanser uten at det ble mål. Først med Abel Stensrud som kom alene med Jerv-keeper Øystein Øvretveit, så på et langskudd fra Joshua Kitolano som gikk like utenfor tverrligger.

69. minutter var spilt da Milan Jevtovic sendte bortefansen til himmels. Jevtovic fikk en pasning fra Josef Baccay og dro seg innover i boksen med en fin vending. Han plasserte ballen lengst i høyre hjørnet med innsiden av foten til 1-0 for Odd.

Det ble kampens eneste nettkjenning og dermed dro vi i land en viktig borteseier. Det var også årets første hjemmetap for Arne Sandstøs menn.

Totalt står Odd nå med ni poeng på åtte kamper. Neste kamp er allerede på onsdag når Sandefjord kommer på besøk til Skagerak arena med avspark klokken 1800. Billetter til kampen finner du HER