Snudde til seier mot Jerv

Tewelde og Jevtovic sikret seier mot Jerv.

Flomlysene lyste ut på en tåkete Skagerak Arena og etter en svak første omgang, hevet nivået seg utover kampen.

Odd styrte mye av spillet de første minuttene, uten å komme til de store muligheter.

Stjerneskuddet Faniel Tewelde fikk muligheten fra start i Gjengaard og Midtskogens skadefravær, unggutten brukte farten sin og sto bak flere gode initiativer fremover.

Etter 28 minutter ble Mikael Ingebrigtsen nødt til å kaste inn håndkle, inn kom Syver Aas.

Jørgensen og Jevtovic kombinerte fint utenfor Jervs 16-meter like før pause. Jevtovic fikk fyrt av et skudd, men traff ikke mål.

Lagene gikk til pause på stillingen 0-0.

Diogo Tomas kom inn for Solholm Johansen i pausen.

Det gikk fort etter pause, Jerv tok først ledelsen på Skagerak 0-1 og bare 40 sekunder senere utligner Jevtovic, men dommer blåste for offside.

Jerv ledet kampen før timen spilt.

Faniel Tewelde griper muligheten fra start og er iskald foran Øvretveit. Unggutten satte ballen lekkert i mål. 1-1!

Minutter senere blir Tewelde tatt av, inn kom Oliver Hagen.

Tomas pådro seg et klart gult kort da han satte inn en hard takling på Jervs midtbanespiller.

Anders Hartveit Ryste fikk sine første minutter etter operasjoner i Marbella da han kom inn for Filip Jørgensen like før slutt.

Syver Aas dro også på seg et fortjent gult kort.

Jevtovic sendte Odd opp i ledelsen fire minutter før slutt! Fjorårets toppscorer setter ballen i mål litt ut av intet, men byr virkelig på seg selv i feiringen, en hyllest av lagkamerat Diogo Tomas..?

Jesper Skau kom inn for Jevtovic det siste minuttet.

Kampen endte med 2-1 seier.