solcelleanlegget åpnes med konsert og kamp

Førstkommende søndag blir det offisiell åpning av Norges råeste solcelleanlegg på Skagerak Arena før kampen mellom Odd - Haugesund.

Annonse:

På taket av Skagerak Arena ligger det nå nesten 5000 kvadratmeter med solceller som skal omdanne solenergi til strøm, og på selveste Sankthansaften settes anlegget i drift. I den anledning inviterer Skagerak Energi til stor åpningsfest med gratiskonsert som er åpen for barn og voksne. Etter konserten er det klart for et spennende oppgjør mellom Odd og Haugesund.

På scenen kan du blant annet oppleve noen av norges mest streamede og populære artister;

MORGAN SULELE
Med sine supercatchy låter har Morgan Sulele ligget totalt 53 uker på VG- lista sammenhengende. Han har over 60 millioner streams på Spotify, og er en av Norges desidert mest streamede artister.

ADELÈN
Adeléns første møte med rampelyset var i 2013 da hun deltok i Melodi Grand Prix. I 2014 var hun (som eneste norske artist) med på den offisielle albumet for VM i fotball 2014. Hun har over 60 millioner streams på Spotify.

ELLY EKKO
Elly Ekko er skiensgutt, og debuterte sist sommer med den festvennlige «Ikke si det til pappa». Han skriver låter for seg selv og andre, og har reist landet rundt med en rekke norske artister.

VICTORIA ANDERSEN
Victoria Andersen fra Skien deltok i "Idol" i 2016. Siden den gang har hun sunget sammen med mange av Norges mest kjente popartister, og i januar 2019, slapp hun sin første singel "Want It Back".

Etter konserten blir det eliteseriekamp mellom Odd og Haugesund inne på arenaen, og er du blant de 1000 første på konserten, får du også gratisbillett til kampen.

Konserten er gratis, og har fri aldersgrense

Trykk her for å gå til Facebook arrangementet

Annonse fra Eliteserien: