Sotra seiret

Marius Larsen med redusering til ingen nytte da Sotra vant knepent på Skagerak Arena.

ODD 2 startet slik:  Egil Selvik, Kevin Johnsen, Eirik Asante, Erik Eikeng, Vahid Amarkhel, Marius Larsen, Eivind Willumsen, Markus Kaasa, Joakim Jahnsen, Sander Bergan, Filip Delaveris

Tidlig denne mandagen var det duket for Odd-kamp igjen. Det var imidlertid Odds yngre gutter på Odd 2 som skulle i ilden. På motsatt banehalvdel stod Hordalandslaget, Sotra. Bortelaget fikk en best tenkelig start på kampen da de etter bare 3 minutter kunne juble for scoring. Sotra kom best ut av duellen i Selviks 16-meter, og da dukket Fredric Falck opp og lurte ballen i mål, mellom beina til Selvik i Odd 2-buret.

Det er en stund siden forrige kamp. Siden forrige kamp har Marius Larsen angivelig snakket med Sander Svendsen om frisørråd. Larsen sin nye frisyre minnet mistenkelig mye om den innlånte kantspilleren sin sveis. Larsen var toneangivende i første Odd-sjanse. Det var han som startet presset som førte til at Bergan var centimetere unna Odd-scoring. Bergan chippet ballen over Sotra-keeper, Borger Thomas, men ballen gikk like utenfor mål.

38 minutter ut i kampen kom scoring nummer 2. Sotra scoret på et presist slått hjørnespark. Det så ut som det var Kristoffer Bidne som stanget ballen i mål, men målet ble registrert som et selvmål, ettersom ballen angivelig traff et Odd-bein på vei inn i nettet. Sotra gikk til pause med et godt utgangspunkt, og startet også 2.omgang bra.

2.omgang
Første målscorer, Fredric Falck, stod for 2.omgangens første ordentlige store sjanse. Han kom tett opp mot Selvik, og avsluttet. Selvik gjorde seg stor og kom seirende ut av duellen; han fikk avverget, og det ble hjørnespark. På det påfølgende hjørnesparket fikk Odd kontroll igjen. Foruten at Andreas Fantoft snakket på seg et gult kort, gikk det for så vidt rolig for seg denne mandagen.

Blåtrøyene fra Hordaland kunne skilte med 0-2-ledelse i en drøy time. Etter 65 minutter kom nemlig reduseringen for Odd. Kevin Johnsen slo et innlegg som gikk over hodet til innbytter, Filip Gripsgård. På bakerste stolpe dukket likevel Larsen opp, og Odds nummer 23 kunne skli ballen i mål.

Odds unggutter kjempet iherdig mot klokka. Av erfaring kan 1. poeng bli svært toneangivende når poengene tilslutt skal telles opp ved sesongslutt. Til tross for dette ble Sotra en størrelse for stor for Odd 2 – og det endte med et knepent 1-2-tap på eget gress.

Annonse fra Eliteserien: