Spillerlogistikkansvarlig på Spennende Tur til Nigeria

Spillerlogistikkansvarlig, Sebastian, har nylig returnert fra en innsiktsfull reise til Lagos, Nigeria. Under oppholdet har han hatt muligheten til å oppleve en helt annen fotballkultur og scoutet talentfulle spillere som kan bli fremtidige tilskudd til Odd.

Annonse:

Sebastian beskriver reisen som annerledes og svært lærerik. "Fotballen der nede er veldig ustrukturert sammenlignet med Norge, men det gir spillerne en frihet og kreativitet som er fascinerende å se," forteller han.

I løpet av tre intense dager så Sebastian hele 21 kamper, inkludert 20 turneringskamper og en kamp fra den nigerianske Premier League. Han oppdaget flere spennende spillere, selv om veien fra en slik turnering til en mulig overgang til Odd er lang.

"Det var flere spillere som skilte seg ut, men det er et stort sprang fra å se potensial til å formalisere en avtale. Likevel har turen gitt mersmak, og vi vurderer allerede flere slike turer i fremtiden," sier Sebastian.

Han understreker også at det er stor forskjell på turer til Nigeria sammenlignet med reiser til Sverige og Danmark, både i form av kultur og fotballmiljø. Lagos med sine 11 millioner innbyggere og unike fotballkultur har gitt Sebastian verdifulle inntrykk som han tar med seg tilbake til Odd.

Når det gjelder framtidsutsiktene for nigerianske spillere i Odd, er han optimistisk: "Det er absolutt mulig at vi kan se en nigeriansk spiller på prøvespill hos oss i løpet av de neste årene."

Se hele intervjuet med Sebastian her:

Annonse fra Eliteserien: