Status om Kaasa

Bortekampen mot Start 27.august fikk Markus Kaasa kneskålen ut av ledd for fjerde gang, nå er han optimist før 2019 sesongen.

For 9 uker siden måtte Kaasa operere kneskålen sin etter skaden han pådro seg borte mot Start 27.august. Nå er målet hans å være spilleklar til første serierunde i 2019.

Etter operasjonen måtte Kaasa vente i en måned før han kunne begynne med trening, nå er all fokus på å bygge opp muskelmassen i kneet. 
-Braastad(fysioterapeuten i Odd) følger meg opp hele tiden nå, og gjør en fantastisk jobb for å få meg tilbake der jeg var. Det positive her er at jeg får trent på ting jeg ikke har hatt så fokus på tidligere. Målet mitt nå er å bli enda sterkere enn det jeg var før skaden kom, sier Kaasa.

Anders Braastad er positiv til profesjonaliteten til Kaasa.
-Markus har fra dag en jobbet veldig hardt og målrettet. Han pusher seg selv, og han pusher meg. Han ønsker hele tiden å bli bedre. Vi prøver å jobbe med ting som skal gjøre Markus til en bedre spiller. Vi jobber med "hele" Markus og ikke bare kneet hans. 

Februar Mars
Hvis alt går etter planen, så vil jeg være tilbake i full trening rundt februar mars. Dette er tidligere enn det vi trodde noe som er svært positivt, sier Kaasa.

Tross skaden han pådro seg i år er Kaasa fornøyd med 2018 sesongen.
-Sesongen 2018 var en stor opptur for meg. At jeg fikk spille 18 kamper for odd i eliteserien hadde jeg aldri drømt om. Nå gleder jeg meg veldig til 2019 sesongen skal starte, avslutter Kaasa.

Under kan dere se litt hvordan Markus trener seg opp igjen:


Annonse fra Eliteserien: