Sterk seier i Framparken

Odd 2 vant 1-4 i Framparken mandag kveld.

ODD 2 startet slik: Egil Selvik, Kevin Johnsen, Odin Bjørtuft, Bjørn Mæland, Marius Larsen, Markus Kaasa, Jone Samuelsen, Joshua Kitolano, Bilal Njie, Tobias Lauritsen, Filip Delaveris

Mandag kveld dro Odds andrelag til Larvik, for å møte Fram Larvik. Det blårøde laget har gjort sakene sine veldig godt i NM, og er fortsatt med i cupen, som eneste lag fra PostNord-ligaen. Laget som ble stiftet samme år som Odd, lå i forkant av mandagens oppgjør på en 4.plass, og var innstilt på å spise inn forspranget til lagene over. Men Odd skulle gjøre det vanskelig.

Allerede etter 5 minutter scoret Odd. I kjølevannet av et frispark i god innleggsposisjon strakk både Kitolano og Lauritsen beinet ut. Resultatet var en ball i mål. Det var til slutt Lauritsen som fikk kreditert scoringen, og dermed kunne Odd juble for 0-1. Det var et sterkt Odd 2-lag som entrer banen i Framparken, men hjemmelaget lot seg ikke skremme av den grunn.

Etter en halvspilt omgang måtte Egil Selvik vise hva han var god for, da han stoppet ballen både en og to ganger. Fram fortsatte å produsere sjanser. Litt senere i omgangen forsøkte først Byklum seg på et frispark, på returen avsluttet Lie. Ballen strøk stolpen og gikk utenfor.  Hjemmelaget kunne likegodt scoret i 1.omgang, men lagene gikk til pause med 0-1 i målprotokollen.

2. omgang
Anwar Elyounoussi var god i 2.omgang, og var arkitekten bak omgangens første sjanse. Etter å ha dratt med seg ballen glitrende, falt ballen til slutt hos Byklum. Byklum sin avslutning gikk like utenfor målet til Selvik. Det lå på mange måter en Fram-scoring i lufta, og etter en liten time spilt kom også scoringen.

Jonas Pereira fikk lagt ballen inn, og i boksen steg Mame Ndiaye opp i lufta. Ndiaye stanget ballen inn, og ballen fløy i mål. Det gjorde for øvrig sistnevnte også. Dermed måtte Selvik plukke ballen – og Ndiaye – ut av nettet. Scoringen må sies å være alt annet enn ufortjent.

I det 68. minutt havnet ballen i nettet igjen, men denne gang måtte Nielsen i Fram-buret plukke ut ballen; kveldens andre for øvrig. Målet kom etter at høyreback Kevin Johnsen serverte Tobias Lauritsen. Lauritsen dukket opp på bakerste stolpe og bredsidet ballen i mål; 1-2 i Framparken. Hjemmelaget gikk rett i strupen på Odd etter scoringen, og ikke overraskende var det nevnte Elyounoussi som forsøkte seg. Selvik måtte ty til en god, gammeldags tv-redning, for å stoppe unggutten.

Sistnevnte var nær ved nok et skuddforsøk, men Selvik stoppet han. Lauritsen var et stolpetreff unna hattrick. Markus Sjøstrøm punkterte kampen i Framparken, da han satte ballen i mål rett før fulltid – 1-3. Men vi ventet nok en scoring i Larvik. Innbytter, Södlund satte 1-4 på et straffespark. Odd 2 tok en sterk borteseier mot Fram!