Stig Haddal (36) er ansatt som utviklingsleder i Odd

Skiensgutten, som har spilt flere år med juniorfotball i Odd, har i dag takket ja til å ta jobben som utviklingsleder i Odd.

Annonse:

- Jeg gleder meg utrolig mye til å ta fatt på denne jobben. Nå har jeg vært en del av telemarksfotballen i flere år både i klubb og i forbund, men også på TTG, og da denne muligheten dukket opp i Odd var jeg ikke i noe tvil. Denne jobben er utrolig spennende, og målet her må jo være at vi i Odd skal bli best i landet når det kommer til spillerutvikling. Så det å få lov til å være med på den reisen der, det gleder jeg meg veldig til, sier Haddal.

Stig, som har en fortid i Idrettsforbundet, NFF Telemark og som hovedtrener for Urædd og Pors, er nå klar for å ta fatt på jobben som utviklingsleder i Odd.

- Jeg har god kjennskap til fotballfylket vårt, men også nasjonalt. Jeg har fått god erfaring gjennom tidligere jobber og har også tatt flere trenerkurs, så jeg har jo noen meninger om hvordan vi som klubb skal klare å ta steg som gjør at vi blir enda råere på det som handler om å utvikle fotballspillere.

Vi ønsker Stig Haddal velkommen til Odds Ballklubb.

Annonse fra Eliteserien: