Strikker julestrømper i april

Et ordtak sier at "jula varer til påske", men for noen kan jula også vare fra påske til jul. Spesielt når vi snakker om en av Odds Ballklubbs største fan, Tone "oddemor" Haugen.

For de som jobber i klubben, er det kjent at Tone strikker mye. Det vil si, hun strikker mye når hun ikke er på Odd. For i en "normal" sesong ville Tone allerede ha tilbrakt mange timer på Skagerak Arena. Hun er fast i kiosk på ulike arrangementer og på treningskamper. Hun har vært med på å lage frokost til gatelaget, og på alle eliteseriekamper er hun fast vert i døra på Bakrommet. 

"Nå er det så vondt å se at klubben min sliter, og jeg vil så gjerne hjelpe på min måte", sier Tone. Derfor har hun bestemt seg for å strikke julestrømper, lik de 50-60 hun strikket til alle spillere og administrasjonen før jul. 

- Jeg har planer om å strikke 200 strømper, og de skal jeg selge for 75 kroner pr. stk. Det blir 15000 kroner til Odd, det, sier hun. - Når det ikke er mulig å stå i kiosk eller ta imot gjester på Bakrommet, er dette min måte å bidra på, sier hun.

I Odd er vi selvsagt rørt over både omtanke og engasjementet. - Det er klart det varmer når Tone gjør en slik gest for klubben. Vi er i en svært usikker situasjon både med tanke på økonomi, og om når vi kan ta opp igjen vår kjernevirksomhet, sier Daglig leder Einar Håndlykken. 

- Det er mange måter å bidra på, og vi setter selvsagt stor pris på alle slike bidrag. Dersom noen sitter på en god ide, så ta gjerne kontakt med oss. Nå må vi i en periode tenke på en helt annen måte når det gjelder å underholde publikum. Vi har planer fremover som både kan bidra til å holde liv i fotballpublikum, og som kan gi klubben inntekter, sier Arrangementssjef Line Refsdal.

I denne videoen kan du høre hvordan du kan bidra til å hjelpe klubben.


Annonse fra Eliteserien: