Surt tap på Skagerak Arena

En god gjennomført kamp holdt dessverre ikke denne gangen. Det er Tromsø som tar alle tre poengene.

Annonse:

Etter 10 spilte minutter er det gjeste fra nord som tar ledelsen 0-1, ved spiller nummer 26, El Hadji Malick Diouf. Det kommer et godt innlegg til Yttergård Jensen som avslutter, men skuddet blir blokkert og faller i beina til Diouf. Han skyter på volley, via bakken og i en bue over Bråtveit før den sitter i nettet.

Etter scoringen er det Odd som har vært best og skapt mest foran mål. Begge lag har holdt mye på ball, men Odd har vist gode kombinasjoner og Dennis Gjengaar har vært nærme ved to anledninger. Etter 30 spilte minutter står det fortsatt 0-1 til gjestene.

Dommer blåser av første omgang til stillingen 0-1, men etter tidlig scoringen til Tromsø er det Odd som har vært klart best. Odd har mye ball og presser Tromsø til å ligge lavt, og de skaper mest, men hittil har ikke ballen kommet seg forbi Tromsø keeper, Jakob Haugaard.

Starten av andre omgang er det to lag som holder mye på ball, og det skapes ikke all verdens foran mål. Odd har vært nærme med en sjanse, men ellers har det ikke vært noe mer å skryte av. Ellers viser Odd god kontroll defensivt etter 60 spilte minutter, og det eneste som mangler nå er utligningen.

Det er Odd som styrer mest og har kontrollert andre omgang, men det er Tromsø som øker til 0-2, ved spiller nummer 15, Vegard Erlien. Det er Diouf som får en ball i bakrom fra keeper Haugaard. Videre banker Diouf ballen hardt foran mål, og der står Vegard Erlien alene og kan enkelt bredside inn Tromsøs andre mål etter 68 spilte minutter.

Der kommer reduseringen ved spiller nummer 10, Mikael Ingebrigtsen. Det er et strålende spill av Odd, og gode kombinasjoner som fører til at Tobias Svendsen spiller innbytter Ingebrigtsen fint igjennom, og der gjør Mikael ingen feil og setter inn 1-2 etter 77 spilte minutter.

Dommer blåser av kampen ved stillingen 1-2. Det var en god andre omgang av Odd og de kontrollerer mye av spillet, men det holdt dessverre ikke, og det er Tromsø som tar med seg alle tre poengene opp til nord.

Annonse fra Eliteserien: