Svensk motstand venter

Elfsborg står på motsatt banehalvdel på tirsdag

Annonse:

Våre gutter har kommet hjem fra La Manga, men på tirsdag setter de kursen mot nok en eksotisk perle. Borås ligger drøye fem timer unna Skien, og foruten Elfsborg så er de aller mest kjent for en dyrepark. 

Etter den gode starten med seier over Notodden og UT Petange har Odd gått på to strake tap mot CSKA Moskva og Tromsø. Heldigvis spilles det ikke om poeng enda. Elfsborg er en kjent motstander, lagene har møtt hverandre hele fem ganger de siste fem årene. Sist var i 2017, og svenskene står nå med to seiere på rad over Odd. Det skal sies at vi vant det viktigste oppgjøret da vi slo Elfsborg ut av kvalifiseringen til Europa League i 2015, og senere fikk Dortmund på besøk. 

Elfsborg har hatt en god vinter til nå. De startet med seier over Hacken før de spilte uavgjort mot Nashville. I den tredje treningskampen møtte de Atlanta United som er et av de beste lagene i MLS, og klarte 1-1. De spilte også kamp på fredag hjemme i Sverige hvor de slo Helsingborg 4-0. De havnet på en 8. plass i Allsvenskan forrige sesong, og de har signert et par kjente fjes fra Norge før denne sesongen. Mathias Dyngeland er hentet fra Sogndal og Sivert Heltne Nilsen (tidligere Brann) er hentet fra Horsens. 

Kampen startet 17:30 og kan ses på TA.no

Annonse fra Eliteserien: