Syver reddet poeng

Odd møtte i dag laget som ledes av Lars Bohinen, og som er eliteseriens beste formlag med fire strake seire, og 5 av 6 seire på de siste seks kampene. Sarpingene har rett og slett sett veldig gode ut i de siste kampene!

Annonse:

Odd la om formasjonen i dag for å stoppe den offensive kraften Sarpsborg 08  har vist! Med vingbacker stilte Odd i 5-4-1-fromasjon! Odin Bjørtuft, Steffen Hagen og Magnus Lekven startet kampen som stoppere! I Angrep derimot, gikk Magnus Lekven opp som midtbanespiller og Odd angrep i sin kjente 4-3-3.

Første omgangen bød på svært lite! Hverken Sarpsborg eller Odd klarte å produsere nevneverdige sjanser! Odd i sin nye defensive formasjon, forsvarte seg meget godt!

Odd gikk til pause rimelig fornøyde med stillingen 0-0!

2. omgang
Nornes gjorde tydelige grep under pausen for Odd kom ut i 2. omgang veldig aggresive i press-spillet sitt! Ila. De første minuttene av omgangen klarte Odd å vinne ballen høyt på banen og til to gode sjanser!

Første sjansen var det Tobias Lauritsen som fikk! Jørgensen vant ballen høyt på banen, ballen ender hos Tobias som får av gårde et litt for løst skudd.

Like etter vinner Odd ballen nok en gang høyt på banen, Wallem inne i 16-meteren til Sarspborg får til et skudd, men det gikk rett i en forsvarer.

Etter en god Odd-periode slo Sarpsborg tilbake! Sarpsborg med bra spill utenfor Odds 16-meter. Ballen havner hos Saletros som fintet seg innover og skøt helt opp i krysset til Leopold! 1-0 til Sarpsborg  08!

Matchvinnere
Nornes gjorde grep etter at Sarpsborg tok ledelsen! Inn kom blant annet 17-åringen Syver Aas. Men det var Sarpsborg 08 som kjørte kampen, og var veldig nære på å øke ledelsen hadde det ikke vært for Odd-keeper Leopold Walhstedt! Keeperen vartet opp i dag med flere fantomredninger, som holdt Odd inne i kampen!

Mot slutten presset Odd for en utligning, og det skulle bli 17-åringen Syver Aas med sin første Odd-scoring i Eliteserien som sto for scoringen!

Et typisk Odd-mål! Ruud med presist innlegg, Aas med perfekt timet innløp og alene med keeper styrer han innlegget i mål og 1-1!

Odd kunne fort stukket av med 3 poeng! Sander Svendsen kom alene igjennom mot Sarpsborg-keeperen, men fra skrått hold ble det ikke et godt nok skudd fra Super Sander! Keeperen fikk slått ballen til corner! Påfølgende corner fikk Odd enda en sjanse! Etter litt klabb og babb havner ballen på bakre hos Tobias Lauritsen! På halv-volley fikk han dessverre ikke godt nok trykk, da han ble tvunget til å skyte fort av presset til Sarpsborg-forsvart!

På overtid var det derimot hjemmelaget som kunne ha scoret! Kun en god Odd-keeper hindret dette og kampen endte i 1-1 og et meget viktig poeng for Odd som ved seier mot Vålerenga neste lørdag kan sikre kontrakt for Eliteserie-spill i 2022!

Heia Odd

Annonse fra Eliteserien: