Takk for meg til telemarksfotballen

Etter 12 år som Odd trener så føler jeg at både jeg og Odd trenger noe nytt.

Det har vært 12 fantastiske år, der jeg har fått lov til å jobbe i praksis med Telemarksmodellen. Vil gjerne takke alle de som er en del av den. Vi er heldige som har stor støtte fra breddeklubbene, fotballkretsen, toppidrettsgymnaset og egen barne og ungdomsavdeling.

Jeg er stolt av å ha vært med på å skape toppresultater med Telemarksmodellen. Best i Norge gjennom mange år på bruk av egenutviklet spillere. 6 best i Europa 2019. Skapt stolte øyeblikk med mye folk på tribunen. Tatt medaljer og spilt i Europa. Odd har vært den 3 beste klubben i Norge de siste 10 årene.

Veldig takknemlig for å ha vært en del av dette miljøet som har skapt disse resultatene. Så vil jeg takke Odd for et fantastisk arbeidsmiljø. Beste trenerteamet jeg noen gang har jobbet med. En fantastisk spillergruppe. Tett og veldig godt samarbeid med ledelsen. Sponsorer og fantastisk støtte fra Oddrane. Jeg vil takke mediene, spesielt TA og Varden for kritisk men også patriotisk, mest av alt fantastisk oppfølging. Nisse og Hans Eivind, med sine medatbeidere av ypperste klasse. 

Avslutningsvis vil jeg gi en ekstra takk til Yngvar og Berit Borgersen for deres sterke bidrag, menneskelig og økonomisk til klubben.

Annonse fra Eliteserien: