Tap i årets første bortekamp

Odd hevet seg etter pause, men fikk ikke betalt for presset.

Allerede etter minuttet fikk vi kampens første scoring, og eneste scoring. Mawa rev seg fri, spilte ut til høyre hvor Tokstad kom i stor fart. Innlegget fra kanten traff Hove som enkelt satet inn 1-0 til drammenserne. Godset fortsatte et voldsomt kjør mot Odd-målet, og skapte to gode muligheter til før det var spilt ti minutter.

Odd kjempet seg inn i matchen, og Kachi fikk en gigantisk mulighet til å utligne kjapt. Et flott angrep endte opp på høyresiden hvor Joshua Kitolano hadde løpt seg fri. Innlegget hans var perfekt på bakre til Kachi, men vingen satte ballen utenfor fra kort hold. Kampen roet seg litt etter den intensive starten, men begge lag hadde flere farlige overganger. Joshua Kitolano leverte flere strålende forarbeid uten at det ble det helt store.

Odd hevet seg veldig etter en svake starten, og resten av omgangen var jevn, med en liten fordel Odd, uten at man klarte å skape store nok målsjanser. Anført av en god Kaasa presset Odd for å få redusering før pause, men det ble med forsøket.

Bedring etter hvilen
Odd tok tak i matchen etter pause, og det var en helt annen energi og laget virket langt mer bestemte. Kaasa fortsatte der han slapp før pause, og skapte omgangens første mulighet. Rev seg løs på høyre, satte fart innover i banen, slapp til Risa som hadde kommet på et langt løp. Avslutningen fra den nyfriserte backen ble reddet av Myhra, men returen gikk ut igjen i feltet hvor Kaasa sin avslutning ble blokkert i siste liten.

Tobias Lauritsen kom inn etter timen spilt, og fire minutter senere fikk han en kjempe mulighet. Espen Ruud slo en perfekt corner inn i boksen, og Lauritsen gjorde som han pleier, nemlig å knuse alle i lufta. Tidligere Odd-spiller VIljar Myhra var helt utspilt, men Salvesen sto ved stolpen og reddet på streken.

Høyresiden fortsatte å herje utover i andre omgang, og spesielt Kaasa leverte noe av det beste han har prestert i Odd-trøya noen sinne. Han og Ruud kombinert fint ved en rekke anledninger, men det siste lille manglet.

To debutanter
Både Elias Skogvoll og Filip Jørgensen fikk æren av å debutere for Odd med 15 minutter igjen å spille. Førstnevnte kom fra Mjølner i vinter, mens Jørgensen har vært en del av Odd-systemet og skrev proffkontrakt tidligere i år.

Odd fikk mange dødballer mot slutten, men vi klarte ikke å presse inn en utligning vi hadde fortjent. Strømsgodset vinner kampen 1-0 etter scoringen som kom etter minuttet spilt.

Mulighet for revansje allerede til onsdag, da kommer Dag-Eilev Fagermo tilbake med sin nye klubb til kveldskamp i Skien klokken 20:30.